Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo żałuję, ale prawie w ogóle nie mam czasu ostatnio :o

Nadrabiam zaległe sprawy, które nawarstwiły się jak pracowałam.

No i bedę się chyba przekwalifikowywać :roll: Muszę się jeszcze nad tym zastanowić, bo to wiąże się z kursem, który zaczyna się pod koniec kwietnia i dwuletnią podyplomówką.

:roll: :roll: :roll:

na co zamierzasz się przekwalifikować? Jeśli mozesz napisać...

Napisałam na priv :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a obornik się uzupełni co tam wykopię wkoło nowy dołek :lol:

dokładnie tak mozna - obornik się przydaje również pod inne rośliny - rosną wówczas mocniej i zdrowiej :wink: Wunia - gratuluję rozpoczęcia zakładania ogrodu :D :D :D :D :D

Jeszcze by się Wam przydało ogrodzić - chociaż tak tymczasowo jak u nas (siatką leśną)

a to już jak tasiemkami to wiem w czym rzecz ostatnio tak bawiłam się z cisem złocistym u babci bo chciala go wyciąć bo on z kolei za bardzo się "rozwalił" wg Niej to ja wzięłam - patent mojej babci - takie grubsze rajstopy jak sie potargają to tnie je na sznureczki są rewelacyjne elastyczne ale mocne i nie kaleczą roślin :lol: i zaczęłam wiązać cisa i co jakiś czas przyciągałam mu te sznureczki no po prostu piękny się zrobił :lol:

to Twoja Moniu zasługa mój ogród :D a z tym ogrodzeniem to wiesz wszystko jest siatka jest słupki są tylko te moje chłopaki to sie jak pies do jeża do ogrodzenia zabierają :evil:

a to już jak tasiemkami to wiem w czym rzecz ostatnio tak bawiłam się z cisem złocistym u babci bo chciala go wyciąć bo on z kolei za bardzo się "rozwalił" wg Niej to ja wzięłam - patent mojej babci - takie grubsze rajstopy jak sie potargają to tnie je na sznureczki są rewelacyjne elastyczne ale mocne i nie kaleczą roślin :lol: i zaczęłam wiązać cisa i co jakiś czas przyciągałam mu te sznureczki no po prostu piękny się zrobił :lol:

ożesz, cholewcia ... ze też ja na to nigdy nie wpadłam :roll: :D znakomity pomysł!!!tylko róże tego typu co Aloha (to jest rambler - długopędowa, do 2,5m) trzeba wyginać na boki i wiązać do pergoli lub innych podpór :roll:

to Twoja Moniu zasługa mój ogród :D a z tym ogrodzeniem to wiesz wszystko jest siatka jest słupki są tylko te moje chłopaki to sie jak pies do jeża do ogrodzenia zabierają :evil:

u mnie też z tym ogradzaniem nadal niezakończona sprawa, ale jak tylko nam teraz w kwietniu wytyczą graniczniki to wkopiemy c.d ogrodzenia.

Monia różyczka ma stanowisko tymczasowe :wink: ale i podpory się znajdą już małżon dostał prikaz dostarczenia patyczków na płotek dla osłony :wink: to i podpora będzie :lol: ale to wyginanie to musisz krok po kroku pokazać :wink:

a jak przestaną demolować plac to dostanie piękna pergolę :D

Madziuna ale jakie odczepiam no coś Ty :o jak sie wprowadzaliśmy do mieszkania to trzeba było otwór drzwiowy poszerzyć i konieczne było skucie tynku wpadłam wnerwiona po robocie złapałam młotek i przecinak i warstwa jakieś 4 cm tynku zniknęła w ciągu godzinki ale jak mi potem dobrze było :lol:

Madziuna ale jakie odczepiam no coś Ty :o jak sie wprowadzaliśmy do mieszkania to trzeba było otwór drzwiowy poszerzyć i konieczne było skucie tynku wpadłam wnerwiona po robocie złapałam młotek i przecinak i warstwa jakieś 4 cm tynku zniknęła w ciągu godzinki ale jak mi potem dobrze było :lol:

Niezła jesteś :o :o Ale nie można przesadzać. W końcu jesteś kobietą :)

Madziu wlasnie Ty teraz nie pracujesz nie? moze bysmy sie spotkaly jak masz wicej czasu?

:o :o Super Aniu, bardzo bym chciała Cię poznać.

W każdy wtorek po 14-stej jestem w Rynku. Jakby Ci przypasowało to ja bardzo chętnie :p Jak masz jakieś inne propozycje to pisz. Zawsze się możemy jakoś dopasować. :wink: