Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hej dziewczynki :p

monia patrz co znalazlam :D

http://allegro.pl/item589969442_piekny_kartusz_kafel_plaskorzezba_relief.html

Jak to zobaczylam, to zaraz mi sie naszej moni dworek przypomnial :D

Jakby to byl prawdziwy kafel co to by sie na piecu kaflowym dalo go umiescic..., to mi by sie podobalo.., na takim z ladnych kafli w kolorze kosci sloniowej.., a tak to chyba tylko jako ozdoba na sciane...,czy jak?

W kazdym razie przynioslam do obejrzenia naszej specjalistce od wnetrz dworkowych, choc czy sie spodoba to nie wiem... :lol: :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniczko, ja na ogródku w dzień to już z miesiąc nie byłam :oops: :oops: :oops:

A Twoje piwonie puszczają już? :o

Nie wszystkie, ale niektóre zaczęły :D

Niektóre chyba za głęboko wsadziłam i muszę je lekko podnieść :roll: Zerknij również na swoją, bo jakby co to jest teraz dobry moment na podniesienie w górę :wink:

Monia, dostałam fajny katalog ogrodowy, jeszcze całego nie przejrzałam, ale podaje Ci stronkę, bo niezłe rzeczy maja :wink:

http://www.schaefer-boutique.pl/

w razie czego, to mam tam upust 10%, jakby kto chciał to podam hasło :wink:

już gdzieś widziałam ten katalog :roll:

Aniu - mam natomias dla Ciebie informację, ze od piątku nowa oferta OBI i w niej promocja na piaskownicę - taka zamykana z ławeczkami jak chciałaś :wink: 170zł :D

Niektóre chyba za głęboko wsadziłam i muszę je lekko podnieść :roll: Zerknij również na swoją, bo jakby co to jest teraz dobry moment na podniesienie w górę :wink:

o to ja zapytam o podniesienie w gore tujek, okazalo sie ze moje tuje za domem wzdluz plotu sa za nisko. czy moge je teraz podniesc i podsypac ziemie?

o to ja zapytam o podniesienie w gore tujek, okazalo sie ze moje tuje za domem wzdluz plotu sa za nisko. czy moge je teraz podniesc i podsypac ziemie?

możesz - teraz jak najlepszy czas na to :wink:

Moniu, chciałam Ci tylko napisać, ze przez te Twoje plany ogrodowe 3 dzień siedzę i rysuję. Niestety nie mogę jeszcze lecieć kopać, chociaż mnie nosi, bo chora jestem...

kupiłam sobie nawet na allegro trochę piwonii i liliowców, myślisz, ze trzeba je najpierw do doniczki a z wysadzeniem do gruntu poczekać do kwietnia, maja?

Moniu, chciałam Ci tylko napisać, ze przez te Twoje plany ogrodowe 3 dzień siedzę i rysuję. Niestety nie mogę jeszcze lecieć kopać, chociaż mnie nosi, bo chora jestem...

kupiłam sobie nawet na allegro trochę piwonii i liliowców, myślisz, ze trzeba je najpierw do doniczki a z wysadzeniem do gruntu poczekać do kwietnia, maja?

:lol: :lol: :lol: Bardzo się cieszę :D :D

Teraz już będzie coraz cieplej, więc jesli przyjdą gdzieś za tydzień, to mozesz wsadzać od razu do gruntu :wink: Ja wsadzałam do donic, bo było jeszcze za zimno :-?

Monia a u ciebie zawsze tak wiosennie z tymi wszystkimi roślinkami :) ja też czekam na wiosnę, bo wokol domu mam bajoro, a pan koparkowy zawiadomil nas ze jezeli przez minimum tydzien nie będzie sucho to do nas nie przyjedzie zeby cos zacząć robić....A pogoda iscie jak z kosmosu...dzisiaj na zmianę raz śnieg sypie a raz słońce świeci. :roll:

Teraz już będzie coraz cieplej, więc jesli przyjdą gdzieś za tydzień, to mozesz wsadzać od razu do gruntu :wink: Ja wsadzałam do donic, bo było jeszcze za zimno :-?

dzięki,

niestety doczytałam, ze wsadzone na wiosnę piwonie i tak nie będą w tym roku kwitły... :cry: