Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nawet bardzo dobry :lol: Rano zakupiłam 2 wory torfu i 2 wory kory, 2 hosty i 2 wrzosy. Teraz przestało padać, więc można lecieć z kilofem i łopatą do pola :wink: :lol: :lol:

Oj zazdroszczę ci.... My parę kilometrów do chałupy mamy, a do tego:

1) plac zawalony gruzem

2) dziecię me tak poprzesadzałoby roślinki, że tylko siąść i płakać ;)

Ale.... Już niedługo...

Czekam na twoje fotki :D

Ło matko, padam na dziób. Walczyłam dzisiaj dzielnie i dopiero niedawno wróciłam. Wsadziłam w/w rośłini, przesadziłam jednego rhododendrona i plewiłam chwaściory - dzikie powojniki i mlecze, których jest po prostu plaga :o , a jakie dorodne som - ok.40 - 50cm średnicy :roll: :roll: :roll: W sumie było tego 4 taczki z górką, a to dopiero mała cząstka, która rosła między różami i iglakami. Teraz został do wyplewienia trawnik - to dopiero bedzie jazda :roll:

Ło matko, padam na dziób. Walczyłam dzisiaj dzielnie i dopiero niedawno wróciłam. Wsadziłam w/w rośłini, przesadziłam jednego rhododendrona i plewiłam chwaściory - dzikie powojniki i mlecze, których jest po prostu plaga :o , a jakie dorodne som - ok.40 - 50cm średnicy :roll: :roll: :roll: W sumie było tego 4 taczki z górką, a to dopiero mała cząstka, która rosła między różami i iglakami. Teraz został do wyplewienia trawnik - to dopiero bedzie jazda :roll:

podziwiam, moje rece odmawiaja poslusznstwa,nie moge zgiac palcow :roll:

o paznokciu nie wspominam :evil:

Taka to pożyje :D

A ja wczoraj odkryłam, że mam b. dobrą pizzerię w okolicy :wink:

he he ja w niedziele tez wyciagnelam meza do pizzerii niz mi sie nie chcialo :wink:

Ja miałam wczoraj nalot koleżanek i się okazało, że nic do żarcia :oops: :oops: :oops: Ale pizza rewelacja, więc jakoś to było :D