Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo mi przykro, yorczki koleżanki już trzy razy załapały to paskudztwo :cry: Ale tylko raz stan jednej suni był tak poważny jak Pusi :cry:

Tfu, tfu moje nie złapały tej zarazy, choć miewały bóle brzucha, którym trzeba było zapobiegać zastrzykiem i leczeniem dodatkowym. Bardzo przykry widok jak pies ciągle się ,,przeciąga" i ogląda za siebie - taka jest reakcja psiaków na bóle brzucha :-?

Trzymajcie się, niech to szybko minie

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, Kochani, za dobre słowo, które znaczy dla mnie b.dużo :wink: Z Pusią całkiem nieźle - właśnie zjadła ryż z kurczakiem i chrapie obok mnie :D :D Nie ma porównania do tego, co było ostatnio - wtedy była na granicy ... Byłyśmy dzisiaj na zastrzyku i okazało się, że wystarczył jeden z antybiotykiem. Wymioty się już nie powtórzyły, biegunka również, więc nie ma obaw :D :D :D :D Ostatnio było naprawdę tragicznie :roll: Nie chciałabym już tego nigdy więcej przeżyć ... Teraz być może było to lekkie zapalenie :roll:

Cześć Moniu :)

Dłuuugie drapanko proszę Pusi ode mnie zafundować :roll: Taką zdrowotną dawkę :wink:

I donoszę, że u mnie się puściło :o Tawułka jedna, co jeszcze w sobotę wyglądała tak, jak ją posadziłam, to dziś wypuściła wieeelką łapę i już jest 2x taka :lol: A Twoje sasanki, to na razie wszerz rosną - chyba chcą zająć całe wolne miejsce :o I różyczka, którą przycięłam zgodnie z Twoimi wskazówkami też od razu jakoś bardziej życia nabrała :lol:

Wygląda na to, że może mi jednak coś wyrośnie... :roll: :oops: :wink:

Pusia miała podwójne drapanko o d Ciebie i Ani :wink: :D

A gdzie fotki roślinek???????????

Cześć Moniu :)

Dłuuugie drapanko proszę Pusi ode mnie zafundować :roll: Taką zdrowotną dawkę :wink:

I donoszę, że u mnie się puściło :o Tawułka jedna, co jeszcze w sobotę wyglądała tak, jak ją posadziłam, to dziś wypuściła wieeelką łapę i już jest 2x taka :lol: A Twoje sasanki, to na razie wszerz rosną - chyba chcą zająć całe wolne miejsce :o I różyczka, którą przycięłam zgodnie z Twoimi wskazówkami też od razu jakoś bardziej życia nabrała :lol:

Wygląda na to, że może mi jednak coś wyrośnie... :roll: :oops: :wink:

Pusia miała podwójne drapanko o d Ciebie i Ani :wink: :D

A gdzie fotki roślinek???????????

Jutro cyknę, bo dziś to tylko wyleciałam z wiadrem podlać i zapomniałam aparatu :-? :roll: Zresztą wróciłam dość późno i już zmierzch zapadał :roll: A jutro prosto po pracy do domku :wink:

Cieszę się, że z Pusią lepiej - nie ma to jak dobre drapanko :lol:

Gosia, baaaardzo dziękuję za tę cenną informację o leku :D :D :D :D

Małgoś, Anja, Maluszku i wszystkim gosciom - dzień dobry :D :D

Mam dzisiaj fajny dzień :D :D

A Pusia wygląda i czuje się b.dobrze :D :wink:

Za chwilę będe miała Pana koparkowego na budowie, żeby rozplantowac humus pozostały po zdjęciu spod domu :D Cieszę się, bo będzie gdzie sadzić kolejne kwiatki :D :D :D :D