Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia nie jest mi dobrze :-? jak mieszkałam z mama to właśnie szykowało sie mnóstwo pyszności padałyśmy na twarz ale było czuc że Święta są a teraz :roll: to po prostu dłuższy weekend mam :( no fakt ufarbowałam jajeczka w cebuli nawet 3 poskrobałam żeby Piotrusia rozbawić poszlismy z Piotrusiem poświęcić Bozię sobie pooglądał pocałował i wszystko jutro zrobie śniadanko z koszyczków i jakoś tak mnie to wszystko omija :-?

Monia nie jest mi dobrze :-? jak mieszkałam z mama to właśnie szykowało sie mnóstwo pyszności padałyśmy na twarz ale było czuc że Święta są a teraz :roll: to po prostu dłuższy weekend mam :( no fakt ufarbowałam jajeczka w cebuli nawet 3 poskrobałam żeby Piotrusia rozbawić poszlismy z Piotrusiem poświęcić Bozię sobie pooglądał pocałował i wszystko jutro zrobie śniadanko z koszyczków i jakoś tak mnie to wszystko omija :-?

ja też skrobałam wzorki na jajeczkach :wink:

Wunia, a co przeszkadza Ci, żeby w domu swoim, bez pomocy mamy, paść na twarz podczas świątecznych przygotowań??

no cóż nie ma dla kogo Piotruś za mały a mój mąż nie przywiązuje wagi ani do jedzenia ani do świetowania a dla mnie samej to sie nie chce

a ja zawsze Pawełka angażowałam do przygotowań - jak był taki jak Piotruś i jeszcze później przez kilka lat, to zawsze piekł swoje małe ciasteczko w foremce na babeczkę :lol: Teraz już bardziej pomaga w formie sprzątania, bo ciateczek piec mu się już nie chce :wink:

mnie to Moniu chodziło o to że co z tego że naszykuję jak zjeść nie będzie miał kto :-? sama nie dam rady Piotruś też nie ze wszystkim pomoże a wyrzucać szkoda na BN to jeszcze wiecej sie przykładam bo czasu wiecej na objadanie :lol:

aaa, o to chosi :roll: to Twój małżonek taki niejadek?? Niech zajada, bo na budowie krzepa potrzebna :lol: :wink:

Nie narzekajta, bo ja ani malza nie mam w Swieta, ani Swiat prawdziwych, bo w poniedzialek pracuje i zupelnie nie czuje, ze cokolwiek sie dzieje. :-?

Małgoś, a co Ty taka pracowita kobitka jesteś?

No widzisz... :p W Stanach nie maja swieta w poniedzialek, a we wtorek lece i nie bedzie mnie ponad tydzien, wiec jest to dosc powazne ryzyko dla raty mojego kredytu, wiec juz wole troche popracowac, niz miec potem katastrofe. :-? No i szukam klientow caly czas, codziennie mi przychodzi po 60 maili, masakra normalnie. :roll:

Monia, gdzie masz linka do dzienniczka??? :x

Idem szukać na piechotę :-? :wink:

dałam jajo na czas Świąt :lol: Nowe fotki kwiatkowe mam, ale jeszcze w aparacie, bo nie miałam czasu zrzucić :roll: Jutro będą w dzienniku. Wiesz, że tawułki mi się przyjęły? :D :D :D :D Mam nadzieję, że przetrwają lato, bo u mnie jest b. niedobra ziemia - szybko wysycha i nawet po obfitym podlewaniu po kilku godzinach jest sucha jak pieprz, a tawułki lubią wigoć :roll: . Gdzie się da, to wrzucam obornik mieszany z ziemią ogrodniczą, w niektórych przypadkach mieszam ziemię z torfem i wysypuję korą, która zatrzymuje wilgoć.

Nie narzekajta, bo ja ani malza nie mam w Swieta, ani Swiat prawdziwych, bo w poniedzialek pracuje i zupelnie nie czuje, ze cokolwiek sie dzieje. :-?

Małgoś, a co Ty taka pracowita kobitka jesteś?

No widzisz... :p W Stanach nie maja swieta w poniedzialek, a we wtorek lece i nie bedzie mnie ponad tydzien, wiec jest to dosc powazne ryzyko dla raty mojego kredytu, wiec juz wole troche popracowac, niz miec potem katastrofe. :-? No i szukam klientow caly czas, codziennie mi przychodzi po 60 maili, masakra normalnie. :roll:

super - czyli ruch w interesie jest :wink: tylko się cieszyć :D

:oops: :oops: :oops:

No nie wiem :roll: U Ciebie, widziałam, sasanki już kwitną, a u mnie jeszcze nie :-?

Choć ta Twoja, to już chyba ma ochotę :wink:

http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sd8KsaUk-VI/AAAAAAAAAe8/pIHdCWX6GEo/s800/10042009%28002%29.jpg

Jej nie umiem dobrze foty zrobić - zawsze się rozmywa :roll:

:oops: :oops: :oops:

No nie wiem :roll: U Ciebie, widziałam, sasanki już kwitną, a u mnie jeszcze nie :-?

Choć ta Twoja, to już chyba ma ochotę :wink:

http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sd8KsaUk-VI/AAAAAAAAAe8/pIHdCWX6GEo/s800/10042009%28002%29.jpg

Jej nie umiem dobrze foty zrobić - zawsze się rozmywa :roll:

moje kwitną, ale one są w większości wsadzone kilka lat temu,a te, które mam nowe, trzymałam w doniczce i zakwitły szybciej - dopiero parę dni temu wsadziłam do gruntu. Najśmieszniejsze jest to, że byłam przekonana, że wysłałam Ci fioletowe, a chyba będą białe :roll: fioletowe mam również, ale chyba pomyliłam kępki i wysłałam Ci białą :-? Jeśli Ci to nie przeszkadza, to niech zostanie, a fioletowa będzie następnym razem.