Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moniu, całych korzeni nie zalałam wodą, moczą się bardzo delikatnie, mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi :roll: :wink:

nic nie wkopałam, bo Dawidek spał do 19tej a potem to już chłodno było.

Darka nie było, bo znów nam siadła lampa w kuchni :evil: i musiał jechać do LM reklamować :roll:

dopiero wrócił :wink:

normalnie juz mnie to wkurza, mieszkamy roczek i ciut, a już lampa trzeci raz w reklamacji, zlew pęknięty- reklamacja, okap siadł- naprawa.

Wszystko w kuchni :roll:

i odkurzacz musieliśmy kupić nowy bo sie nam zepsuł przed świętami :roll:

a okap to przez elektrownię, słyszałaś o tym przepięciu??

Mają nam zwrócić koszty naprawy :roll:

Nieee, nic nie słyszałam :roll: Co się stało?

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniczko, to ja Ci dam tą Afrodytkę, a jak przyjdzie potem, to mi kupisz :wink:

u Ciebie będzie jej lepiej :)

Aniu, nie ma potrzeby, bo tamte nowe będą lada dzień, a wiem, że frodyta była Twoim marzeniem :wink: Podobno ma piękny, porcelanowy kolor :wink: Ciekawi mnie jeszcze Hercules, bo też był i wygląda ciekawie :roll: Muszę poczytać o nim u Spasówki.

hej ale miałam zabiegany dzień i jutro też tyle pracy Monia fajnie że możesz sobie tak na chwilkę wyskoczyć na działkę

ps widziałam TĄ :o :o :o japońską wiśnię kiku-shidare ale jest też kanzan która lepsza bo muszę nabyć?

Kiku Shidare :wink:

Kanzan też ładna, ale Kiku Shidare Zakura jest naprawdę niezwykła :D

dwa tygodnie temu chyba, koło 22giej elektrownia zrobiła zwarcie jakieś, posiadały ludziom komputery i inne sprzęta w domu.

U nas mrugały światła i aż wyłączyłam co się dało, bo takie jakby zwarcie słyszałam i nie wiedziałam gdzie :roll:

A okap był włączony, bo robiłam Nadusi mleko i wtedy go załączam, żeby czadu śwatło nie dawało :wink:

i padł :o :-?

Mówi się o tym nieoficjalnie, bo każdy komu coś siadło mógł wołać o poniesienie kosztów.

Kuzynce posiadały halogeny w kuchni.

Mam nadzieję, że szybko dotrze ta róża, musisz ją mieć.

Pięknotkę 8)

Monia a coś blizej o tym sprayu :roll: ja póki co to takie do rozpuszczania w wodzie widziałam :-?

To tego typu, ale na mszyce

http://www.iglak.pl/sklep/inf.php?mg=sor&n=36

U nas to do kupienia w ogrodniczych :wink:

Jak nie kupisz, to zastosuj to:

Główkę czosnku/albo więcej,zależy ile potrzeba roztworu (posiekać, bez skórki oczywiście) ,wsypać do miseczki,zalać wrzątkiem. Jak ostygnie, wlać do spryskiwacza i pryskać roślinki a także ziemię wokół.

jest tam jeszcze taka ponoć nowość, ładny opis ma :wink:

HOME & GARDEN

Moniu, w maju mają przywieźć róże do mojego ogrodniczego, podobnież nawiązali współpracę z nowym hodowcą róż.

Mają mi dać znać, już zacieram łapki za nas obie 8)

i nie ma, że boli...

muszę przejąć tylną stronę ogródka... 8)

jest tam jeszcze taka ponoć nowość, ładny opis ma :wink:

HOME & GARDEN

Moniu, w maju mają przywieźć róże do mojego ogrodniczego, podobnież nawiązali współpracę z nowym hodowcą róż.

Mają mi dać znać, już zacieram łapki za nas obie 8)

i nie ma, że boli...

muszę przejąć tylną stronę ogródka... 8)

Mówilam Ci to już w tamtym roku :lol: :lol: :lol: :lol: Super :wink: Ta część ewidentnie wymaga Twojej ręki :wink: