Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

już, już :D za parę minut, bo na razie musiałam zajrzeć do znajomych komentarzy i dzienników :wink:

Krewnych i znajomych królika 8) :lol:

i koty :wink:

Kota pozdrawia :lol:

dzięki :wink:

Pusia też coś mruczy, że pozdrówki posyła :lol:

Wpis w dzienniku uzupełniony. Niestety fotek brak, bo zapomniałam zabrać sprzęt foto :lol:

Witam, chetnie zaglądam na Waszą historię budowy i jestem pod wrażeniem konsekwencji w realizacji pieknego ogrodu. Gratuluję tak wspaniałej pasji i zamiłowania do piękna roślin. Podobno kwiaty to pozostałość po raju! Aż dech zapiera jak to mogło być w raju.

Róże są śliczne w twoim ogrodzie nie wspominając o innych urokliwych roślinnych cacuszkach. Jak to miło, że masz zawsze sklep ogrodniczy albo LM na swojej drodze:) Skąd ja to znam.

Ja jestem na etapie tworzenia swojego ogrodu, ale w odróżnienia od Ciebie mam mniej miejsca i ziemię, która przypomina piasek pustyni - a może nim po prostu jest. Nie wiem czy nie wolałabym skały :)

Z przyjemnością obejrzę twoje fotki przedstawiające ogólny widok poszczególnych rabatek. Pewnie jak większość na forum również szukam inspiracji:)

Pozdrawiam :lol: :lol:

Agnieszka

Witam, chetnie zaglądam na Waszą historię budowy i jestem pod wrażeniem konsekwencji w realizacji pieknego ogrodu. Gratuluję tak wspaniałej pasji i zamiłowania do piękna roślin. Podobno kwiaty to pozostałość po raju! Aż dech zapiera jak to mogło być w raju.

Róże są śliczne w twoim ogrodzie nie wspominając o innych urokliwych roślinnych cacuszkach. Jak to miło, że masz zawsze sklep ogrodniczy albo LM na swojej drodze:) Skąd ja to znam.

Ja jestem na etapie tworzenia swojego ogrodu, ale w odróżnienia od Ciebie mam mniej miejsca i ziemię, która przypomina piasek pustyni - a może nim po prostu jest. Nie wiem czy nie wolałabym skały :)

Z przyjemnością obejrzę twoje fotki przedstawiające ogólny widok poszczególnych rabatek. Pewnie jak większość na forum również szukam inspiracji:)

Pozdrawiam :lol: :lol:

Agnieszka

Witaj, Agnieszko :D Miło mi, że zajrzałaś i spodobały Ci się moje pomysły na ogród. Rabaty są jeszcze młode i raczej inspiracją nie mogą być, bo nie są na tyle atrakcyjne. Może za jakieś 2 lata :roll: Postaram się wykonać jakieś fotki dla Ciebie, jak tylko dokończę je obsadzać. Docelowo ma być właśnie jak w raju :lol: Chcę stworzyć ogród, który pozwoli na zapominanie o całym świecie i wszelkich smutkach :wink: :D

Dzień Dobry

Ten storczyk, który u Ciebie zakwitł, a jego nazwy nie znasz to najprawdopodobniej Sabotek. Nie jestem pewna bo liści nie widać. A co robisz że zakwitają Ci Phalaenopsisy? Ja mam z kwiaciarni i ani jeden z 4 mi już nie zakwitł. Niestety.

Łoj, rąk i nóg nie czuję, a na dodatek wyglądam jak mulatka, bo słoneczko dzisiaj opalało z wiatrem :lol: Zaraz uzupełnię dziennik :wink:
:roll: witam misis Monik :cry: łoj łoj ja też rąk nie cuje ...znacy sie cuje jak mnie bollą :p :p a glaca zjarana na czerwono :roll: noo, robi się nie :p :p he,he mulatka :roll:

Witaj, Doctorku :D Jak tam postępy budowlane?? Wrzuciłbyś jakieś fotki - choćby tutaj w moich komentarzach :wink: Pewnie doemk rośnie jak na drożdżach :roll: :D

A ja dzisiaj przejezdzalam kolo sklepu ogrodniczego na Biezanowskiej i rozgladalam sie, czy ktorejs z Was maniaczek tam nie ma przypadkiem... :lol: :lol: :lol:

Małgosiu - ja dzisiaj zwiedziłam wszystkie mozliwe okoliczne sklepy ogrodnicze, ale aż tak daleko się nie zapuszczałam :lol: :lol: A było coś ciekawego?

Ja dziś zwiedziłam tylko jeden... na szczęście moje nic nie było ciekawego :lol: :lol: :lol:

Jakieś ostatnie parzydło, ale tak wyleniałe, że z ulgą postanowiłam czekać, aż mi trawa wyrośnie (albo nie wyrośnie :roll: ) :wink:

A ja dzisiaj przejezdzalam kolo sklepu ogrodniczego na Biezanowskiej i rozgladalam sie, czy ktorejs z Was maniaczek tam nie ma przypadkiem... :lol: :lol: :lol:

Małgosiu - ja dzisiaj zwiedziłam wszystkie mozliwe okoliczne sklepy ogrodnicze, ale aż tak daleko się nie zapuszczałam :lol: :lol: A było coś ciekawego?

Nie wchodzilam do srodka... :roll: Jak by co zapraszam na ogledziny. :wink:

Ja dziś zwiedziłam tylko jeden... na szczęście moje nic nie było ciekawego :lol: :lol: :lol:

Jakieś ostatnie parzydło, ale tak wyleniałe, że z ulgą postanowiłam czekać, aż mi trawa wyrośnie (albo nie wyrośnie :roll: ) :wink:

u nas w ogrodniczym jest parzydło :wink: Kupić Ci? Jak będziesz za tydzień, to sobie zabierzesz :wink:

u nas w ogrodniczym jest parzydło :wink: Kupić Ci? Jak będziesz za tydzień, to sobie zabierzesz :wink:

Moniu, naprawdę dzięki :lol:

Nie zabiorę się ze wszystkim, a u nas na pewno też dostanę - dziś tylko w jednym byłam, bo potrzebowałam doniczki :lol: