Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Monia Ty masz zacięcie piec do wpół drugiej :o :D Monia zrobię fotki jak znajdę kolejny bo te zwiednięte usunełam :roll: na listkach nic nie ma tylko na łodyżce jaky szpilką nakłuł takie czarne kropeczki są a pryskane po liściach wodą ostatnio nie było :( a jak środek to chyba na wszystkich by było i wcześniej bo to już koło 2 tygodni jak pryskane było :(

Monia wyoglądałam dokładnie dzisiaj róże i póki co nie ma więcej takich kropkowych zmian listki nie zwiędły znalazłam tylko jaką liszeczkę ale zamordowałam :evil: a tak z innej beczki to kiedy można się pączków na abrahamie spodziewać :roll:

ja tylko powiem tyle, że ciacho od Moni obróciłam, pycha było.

I czekam na kolejną okazję, żeby takiego podjeść.

Niebo w gębie :p

A tak wogóle, to ja Ci patrzę..

a tu mi do domu jakaś laska wchodzi..

I dopiero po tych anielskich włoskach poznałam, że to Monia..

Taaaaka mulata z niej teraz :o :roll: :wink:

Wow!!! :o :o :o

Ależ Twój ogród pięknieje w oczach :o :o :o Trochę szkoda tego skalniaka, pięknie się rozrósł, ale iglakom pewnie będzie lepiej gdzie indziej. Najbardziej urzekły mnie tulipany, te specjalne odmiany :roll: i clematisy, pięknie oplątujące stelaż 8) :D Cudo...

dziękuję

skalniaka mi nie szkoda - bardziej szkoda było mi małych skalniaczków, które dusiły się pod gałęziami iglaków - teraz będzie im znacznie lepiej - wykopałam je z ziemi i wsadzę na nowo w ładniejszej kompozycji :D

A clematisy - to akurat moje ulubione, botaniczne :D

ja tylko powiem tyle, że ciacho od Moni obróciłam, pycha było.

I czekam na kolejną okazję, żeby takiego podjeść.

Niebo w gębie :p

A tak wogóle, to ja Ci patrzę..

a tu mi do domu jakaś laska wchodzi..

I dopiero po tych anielskich włoskach poznałam, że to Monia..

Taaaaka mulata z niej teraz :o :roll: :wink:

:oops: :oops: dziękuję, Aneczko - upiekę coś znowu następnym razem, jesli Ci smakowało :wink: Przepis dam Ci jutro, bo dzisiaj nie chce mi się iść po zeszyt z przepisami (leżę sobie w łóziu) :roll:

Amukata ze mnie to fakt, ale to wszystko dzięki pracy na moich ugorach :lol: :lol:

Ja za to powiem, ze dostałam od Ani prześlicznego storczyka i sadzonki sosenek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Sosenki wkopane :wink: W ostatniej chwili przed zmrokiem zdążyłam dojechać na działkę, bo tak się u Ani zasiedziałam :roll: Jak zwykle brakło nam czasu na pogaduchy, choć byłam 3 godziny :( Podlewałam je jak już było niemal ciemno :lol:

Ania ma b.ładny taras (tzw przez Anię balkon, ale moim zdaniem to taras, bo jest duuuży) - płyteczki się układają i jak przyjadę następnym razem, to chyba w ogóle nie wyjdę, bo tam dopiero będzie się milutko gawędziło :lol: :lol: :lol: :lol: