Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mniej więcej..

to było jeszcze za ogrodniczym?

O 10tej to my chyba dopiero się pozbieramy :oops: 8)

no to może być o 11.00 :lol:

skręcisz w lewo vis a vis ogrodniczego, następnie zaraz znowu w lewo

będziesz miała na górce po prawej zielony domek z ceglastym dachem, a nieco bardziej, na szczycie górki widać już nasz dom, nieco zagłębiony w drzewach

tuż za wielkim, niebieskiem warsztatem skręcisz w prawo - to już jest moja uliczka, która poprowadzi Cię wprost do domku :wink:

Witaj moniu, przedstawiam Ci jakiegoś narkomana

http://img253.imageshack.us/img253/4746/dzialka8052009023.jpg

wlazł w jeden kwiatek i nie dawał się strącić, po jakimś czasie wlazł w drugi - a udawał zdechłego :roll: Zastanawiam się jednak, czy to nie jakoś potwór co wysysał soki z pięknie pachnącego lilaka :roll: 8)

Jakoś kleszcza monstrualnego ten żuczek mi przypomina :-?

Monia możesz mi poradzić jakiś sprawdzony sposób, wolałabym niechemiczny na mszyce. Zaatakowały mi już dwie róże :cry:

woda z szarym mydłem + kropla płynu do naczyń - spryskaj tym roztworem :wink:

jeśli są tylko na 2 różach, to na początek załóż gumowe rękawice i zgnieć je - powinno wystarczyć :roll:

gdyby Ci spały na ziemię, to się za bardzo nie martw - nie wejdą do góry :wink: (póki nie są skrzydlate)

niezly przepis

juz go gdzies slyszalam

i jak spotkanie?

udalo sie?

baaaaaaaaardzo :D

Ania Dario - od dawna mówiłam, że super dziewczyna :D , ale Olgę poznałam dopiero teraz osobiście :wink: - przesympatyczna, równa kobitka :D :D :D Bardzo miło spędziłam czas :D Oczywiście nie obyło się bez niespodzianek - dziewczyny były u mnie wcześniej niż ja :oops: :lol:

Monia,jak tam Twój dach?Na jaka dachówkę się zdecydowałaś?/

jutro przychodzi ekipa, a ja wciaż się nie zdecydowałam :roll: jutro rano jadę zamówić i nie wiem do tej pory co robić :-?

ekipa póki co zajmie się ociepleniem lukarn i łaceniem dachu, ale dachówkę muszę jutro zamówić :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: