Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ano czytalam, ale znajac Twoj urok osobisty to przywioza

no nie wiem, bo ten jest taki niedrobiony, że aż mnie skręca jak widzę Jego zapał do roboty :evil:

pracownik składu pwiedział mi szeptem, że psadzi dzisiaj szefa za biurkiem przy kasie i sam mi to przywiezie :wink: tylko czy mu się uda :roll: :roll:

krowie ee śmierdzi najbardziej na etapie świeżości - takie ususzone mniej, znacznie mniej i wygląda jak przekompostowana suszona słoma :lol:

:-?

a jak się toto podleje to pewnie śmierdzi, prawda?

nie ma takiej opcji, bo toto jest pod ziemią :wink: :lol:

a to się pod ziemię daje - no proszę ile muszę się jeszcze nauczyć o ogrodnictwie.

Monia - ślicznie dom się prezentuje w pormieniach słońca i z dachem :D

Witam misis Monik 8) 8).. he he cyt z pani Moni:Cały dzień panowie pracowali nad łaceniem przedniej połaci dachu, naginaniu i cięciu blachy, uzgodnieniach ze mną w sprawie róznych elementów wykończeniowych:....Ciekawy jestem co by było, gdyby chcieli uzgadniać z panem Markiem :p :p p.Moniko niech pani trochę zwolni , moze lepiej zadbać o swoje zdrowie , kwiatuszki sobie same poradzą ... sorry ale, I"m bad boy :p :p

Moniu nasunęła mi sę taka myśl,abyś na tym etapie położyla tynk na boki lukarn.Po co Ci póżniej mają łazić po dachówkach i paprać je tynkiem.Co TY na to?

myślałam o tym, ale raczej nic z tego :roll: Elewację w kolorze będziemy robić nie wcześniej jak za 2 lata, więc w tym czasie lukarny mogłyby zmienić odcień i ciężko byłoby dopasować dół. Najważniejsze było ocieplenie boków, żeby później klejem nie pobrudzić dachówek, bo ciężko się zmywa :wink: Dzisiaj ocieplenie został zakończone :D

Witam misis Monik 8) 8).. he he cyt z pani Moni:Cały dzień panowie pracowali nad łaceniem przedniej połaci dachu, naginaniu i cięciu blachy, uzgodnieniach ze mną w sprawie róznych elementów wykończeniowych:....Ciekawy jestem co by było, gdyby chcieli uzgadniać z panem Markiem :p :p p.Moniko niech pani trochę zwolni , moze lepiej zadbać o swoje zdrowie , kwiatuszki sobie same poradzą ... sorry ale, I"m bad boy :p :p

tak... muszę zwolnić :lol: jutro po 13.00 i w sobotę będę miała luzik :wink: