Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Super :lol: Do tej pory spotkałam się tylko z podobnie pracującą ekipą na budowie u naszego kuzyna w Klaudynie/W-wy.Fachowcy byli zza wschodniej granicy ,mieszkali na działce w namiotach i pracowali od świtu do pożnej nocy przy lampach. :lol: Sąsiedzi pytali kuzyna skąd ich wytrzasnął ,bo mury postawili śmigiem .Pomimo tego ,że po pracy do pożna pili,ściany byly proste i w przeciągu trzech miesiecy dom byl w stanie zamkniętym z elektryką. :lol: :lol:Zaznaczę ,że kuzyn bardzo wymagający jest

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, pięknie to wygląda, dachówka jest idealna :p

cena jest zbliżona do tej co myślałaś czy tezż jest taka różnica jak u Dorfi?

śliczne te clematiski, pokaż jeszcze kilka a napewno w końcu sie na któryś skuszę... :roll:

:lol: :lol: :lol:

Aniu, clematisy dopiero zaczynają kwitnienie - mam ich sporo, więc będzie czym kusić :lol: :lol: Uwielbiam kwitnące pnącza :D Matka Siedliska chodziła za mną od ubiegłego roku, podobnie jak miniatura lilaka i jak dzisiaj pojechałam po tę różę dla Ciebie, to przy okazji kupiłam :D :wink:

Dachówka kosztowała ok. 20tys., dokładnie będę wiedziała koncem tyg. jak pójdę się rozliczyć na składzie :wink: Na razie zostawiłam tam 17tys., ale jeszcze sporo brałam dodatkowo.

Moniu spieszę Ci donieść, że potrzebująca dziewczyna zwróciła pieniądze, które przesłałam jej na leczenie :o :lol: Prosi też żeby poinformować, że resztę pieniędzy przesyła pocztą - oddaje darczyńcom. Jednak skuteczne było pospolite ruszenie forumowiczów, którzy zostali oszukani 8) Jak dla mnie to wielki pozytyw, ważne teraz, że odruchy naszych serc nie zostały zatłuczone. We mnie nadzieja teraz wstąpiła. :lol: