Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam 8) misis Monik :wink: Moje postępy bud.http://images38.fotosik.pl/124/78620bcba2914e8cmed.jpg marne :cry: :cry: ale to nic spoks zima w tym roku bedzie póżno :p :p moje fundamenty, to lany zelbet jak ławy tak i fundament śc.zewnętrzna fund. to 40 cm. srednicy,...he he takie bedę miał sciany zew.no i jesze dwie płyty .. druga lana bedzie po skosach ... bo nie cierpie rigipsów , .... weszło mi już 55m sześć. betonu ... aaa tam bede pisał o betonie i o pustakach :p :p konec ......

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu spieszę Ci donieść, że potrzebująca dziewczyna zwróciła pieniądze, które przesłałam jej na leczenie :o :lol: Prosi też żeby poinformować, że resztę pieniędzy przesyła pocztą - oddaje darczyńcom. Jednak skuteczne było pospolite ruszenie forumowiczów, którzy zostali oszukani 8) Jak dla mnie to wielki pozytyw, ważne teraz, że odruchy naszych serc nie zostały zatłuczone. We mnie nadzieja teraz wstąpiła. :lol:

Cieszę się niezmiernie :D Ja jeszcze nie dostałam, ale to pewnie kwestia czasu :wink: .

witam 8) misis Monik :wink: Moje postępy bud.http://images38.fotosik.pl/124/78620bcba2914e8cmed.jpg marne :cry: :cry: ale to nic spoks zima w tym roku bedzie póżno :p :p moje fundamenty, to lany zelbet jak ławy tak i fundament śc.zewnętrzna fund. to 40 cm. srednicy,...he he takie bedę miał sciany zew.no i jesze dwie płyty .. druga lana bedzie po skosach ... bo nie cierpie rigipsów , .... weszło mi już 55m sześć. betonu ... aaa tam bede pisał o betonie i o pustakach :p :p konec ......

No pięknie, super :wink: Teraz już szybko poleci :D

Zazdroszczę Ci betonowych skosów - jesli czytałeś mój dziennik, to pewnie wiesz, że to było moje marzenie - nie mieć płyt gk, tylko właśnie betonowe skosy :roll: Do tej pory nad tym ubolewam :roll:

jeszcze kawał na dziś :p :p żona do męża, kochanie co byś zrobił gdybym wygrała w Totka. A mąz na to, wziąłbym połowe kasy która by mi sie należała , i bym cię zostawił . a żona , to bierz te 7.50zł. i wypierd...j dziadu :p :p Kurrrrde nie wiem czy czasem to nie miało być na odwrut, he he :wink: :wink:

:lol: :lol:

GRATULUJĘ ukończonego dachu!!!

Teraz widać (zwłaszcza z dalekich ujęć), że dach jest ceglasty :D

Pięknie się prezentuje!!! Zresztą wiesz, że dachówka to moje marzenie (może kiedyś się spełni :roll: ), zastanawiam się tylko czy jedno okno dachowe wystarczy by dostatecznie doświetlić pokój Pawła??? Ale zresztą te okna, podobno można dorabiać do woli, więc nie ma problemu...

Widać też tylną lukarnę, jakby nie dorobioną u dołu, czyżby jednak to było miejsce na cudne łuczki???

a ziemniaczki, mniam... pamiętam jak dawno temu jadłam takie z ogniska :roll:

Moniu spieszę Ci donieść, że potrzebująca dziewczyna zwróciła pieniądze, które przesłałam jej na leczenie :o :lol: Prosi też żeby poinformować, że resztę pieniędzy przesyła pocztą - oddaje darczyńcom. Jednak skuteczne było pospolite ruszenie forumowiczów, którzy zostali oszukani 8) Jak dla mnie to wielki pozytyw, ważne teraz, że odruchy naszych serc nie zostały zatłuczone. We mnie nadzieja teraz wstąpiła. :lol:

teraz sprawdzilam mi tez oddala :D

Moniu, witam ponownie :lol:

Mamy pytanko, czy moja piękna nieznajoma:

http://lh6.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/ShLtaNnzoXI/AAAAAAAABW8/YCDv85avQ6E/s400/P5190008.JPG

To może być 'So Sweet'? Może kiedyś kupowałaś?

Bo ja ją mam od początku na swojej liście chciejstw, a ta mi właśnie pasuje :lol:

Jejuniu, byłoby super :lol: