Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzień dobry :lol:

Monia, gdzie Cię wcięło? :o

zasnęłam z lapkiem na brzuchu :lol:

Czekam na info, co znów posadziłaś :lol: :lol: :lol:

Nic wielkiego - trochę poplewiłam, bo mam plagę chwastów po deszczu, wsadziliśmy azalię, któą dostałam na imieniny i do tej pory czekała (musiałam wsadzić, bo dzisiaj przychodzą Ci goscie, od których ją dostałam i pewnie zapytają gdzie rosnie :lol: ), wsadziłam też magnolię Lennei (stała chyba miesiąc w donicy), kilka lawend (te tylko tydzień czekały :lol: ) i jeszcze 2 wielkie hosty i hortensję, które dostałam wczoraj od KaRo z FO. Zauważyłam też, że jedna hortensja Anabelle będzie w tym roku kwitła, a to mnie baaaaaaardzo cieszy :D :D :D :D

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :lol:

Monia, gdzie Cię wcięło? :o

zasnęłam z lapkiem na brzuchu :lol:

Czekam na info, co znów posadziłaś :lol: :lol: :lol:

Nic wielkiego - trochę poplewiłam, bo mam plagę chwastów po deszczu, wsadziliśmy azalię, któą dostałam na imieniny i do tej pory czekała (musiałam wsadzić, bo dzisiaj przychodzą Ci goscie, od których ją dostałam i pewnie zapytają gdzie rosnie :lol: ), wsadziłam też magnolię Lennei (stała chyba miesiąc w donicy), kilka lawend (te tylko tydzień czekały :lol: ) i jeszcze 2 wielkie hosty i hortensję, które dostałam wczoraj od KaRo z FO. Zauważyłam też, że jedna hortensja Anabelle będzie w tym roku kwitła, a to mnie baaaaaaardzo cieszy :D :D :D :D

Rzeczywiście... nic wielkiego... :o

:lol: :lol: :lol:

to już druga biała ogrodowa - niestety 'zimna Zośka' zmroziła mi tę ubiegłoroczną :( Czekam aż odbije ponownie od ziemi :-? Tę jeszcze nie wiem gdzie posadzę, ale gdzie znajdę dla niej miejsce :D Chciałabym białe hortensje na przodzie domu po obu stronach, symetrycznie, pod oknami, ale teraz jeszcze za wcześnie, póki nie ma elewacji, bo pewnie by mi zniszczyli podczas ocieplania i tynków :( A kusi mnie to niesamowicie :roll:

Monia :D zacznę od tego że rozbroiła mnie twoja opowieść o szukaniu dachówek, szczegółnie dlatego że mnie nie odiedzilaś a ja mieszkam w Kętach właśnie :o :o :o byłam pewna że pisałam gdzieś wczesniej gdzie mieszkam. Teraz juz wiesz gdzie to jest i jakbys tu kiedys jeszcze była i miała chęc na odwiedziny to serdecznie zapraszam na kawkę i ciastko - daj tylko znac kobieto (tel. mogę podać w każdej chwili na priva) :p :p :p Trochę to śmieszne ze w Krakowie nie mieli i musialas do takiego tyciego miasteczka jechac :-? :roll:

Miałam juz nie pisac setny raz że roslinki piękne masz w ogrodzie - ale nie umiem tego nie napisać :oops: :oops: :wink: Szczególnie podobają mi sie te różowe szyszki - drzewko dla prawdziwej kobiety - każda powinna takie mieć.