Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, Ty mi odebrałaś te róże?? :o

Pojechałam odebrać, bo nie wiedziałam na ile czasu były odłożone. Nie wiedziałam, czy zapłatę miałaś w jakiś sposób uregulowaną, czy jakoś umówioną z właścicielką, bo nie odpisywałas na post, więc zapłaciłam, bo córka właścicielki też nie wiedziała jak było uzgodnione z Tobą. Teraz trzymam pod wiatą koło domu :wink:

Na działkę nie zawoziłam, zeby sarny nie zjadły, a nie wiem kiedy dam radę podrzucić (może jutro :roll: ). Nawet nie wiem jakie odmiany miały być (wspominałaś o Ascot i ta jest wśród nich), ale dziewczyna mówiła, że tylko te 3 róże miała odłożone, więc myślę, ze to te dla Ciebie :roll: Ascot jest b.ładnie rozrośnięta :D :D

no właśnie..

nie odpisałam, bo nie maiłam jak z małą się rozpisać, dzis pognałam tam (do ogrodniczego :wink: ) moją koleżankę, co mieszka w okolicy...

a tu ni ma :o :lol: :lol: :lol:

miała byc Ascot, Home@Garden i jakaś von coś tam :roll: :wink:

wiem, jak wyglada bo mam ją na liście chciejstw ale język na nazwie idzie połamać :roll: :lol: :lol: :lol:

drogo wyszło?? :roll: :wink:

a może wpadniesz dziś na kawkę?

I tak pada, więc na działce się nie da robić :wink: :lol: :lol:

a ja mam potrzebę towarzystwa... :cry: :cry:

Monia, Ty mi odebrałaś te róże?? :o

Pojechałam odebrać, bo nie wiedziałam na ile czasu były odłożone. Nie wiedziałam, czy zapłatę miałaś w jakiś sposób uregulowaną, czy jakoś umówioną z właścicielką, bo nie odpisywałas na post, więc zapłaciłam, bo córka właścicielki też nie wiedziała jak było uzgodnione z Tobą. Teraz trzymam pod wiatą koło domu :wink:

Na działkę nie zawoziłam, zeby sarny nie zjadły, a nie wiem kiedy dam radę podrzucić (może jutro :roll: ). Nawet nie wiem jakie odmiany miały być (wspominałaś o Ascot i ta jest wśród nich), ale dziewczyna mówiła, że tylko te 3 róże miała odłożone, więc myślę, ze to te dla Ciebie :roll: Ascot jest b.ładnie rozrośnięta :D :D

no właśnie..

nie odpisałam, bo nie maiłam jak z małą się rozpisać, dzis pognałam tam (do ogrodniczego :wink: ) moją koleżankę, co mieszka w okolicy...

a tu ni ma :o :lol: :lol: :lol:

miała byc Ascot, Home@Garden i jakaś von coś tam :roll: :wink:

wiem, jak wyglada bo mam ją na liście chciejstw ale język na nazwie idzie połamać :roll: :lol: :lol: :lol:

drogo wyszło?? :roll: :wink:

a może wpadniesz dziś na kawkę?

I tak pada, więc na działce się nie da robić :wink: :lol: :lol:

a ja mam potrzebę towarzystwa... :cry: :cry:

róze po 22zł/szt.

Dzisiaj nie dam rady, bo mamy zebranie z rodzicami i jeszcze zebranie z Radą Rodziców, więc wrócę pewnie wieczorwm do domu :-?

Jutro może mi się uda wyskoczyć, to bym podrzuciła, ale też nie wiem na 100%. W piatek na pewno nie dam rady, bo cały dzień będe w pracy, a później muszę być na uroczystości z okazji 90-lecia Fablok-u :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:

http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sh0aBsXtH5I/AAAAAAAABmE/7VfB41LHXtU/s400/P5270207.JPG

http://lh6.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sh0aKPPQPsI/AAAAAAAABmM/Py2jD0FBOGo/s400/P5270209.JPG

DZIĘKI MONIU :D

Nie ma za co :wink: Cebulki dotarły żywe? Trochę czekały w tej reklamówce :oops: Mam nadzieję, że osłonka na rozchodniczki utrzymała wilgoć?

Monia, wszystko żyje :lol:

Powinnaś na allegro sposób pakowania opatentować :wink:

A wrzuć sobie w google foto 'hosta ghost spirit' i zobacz jaka ona potrafi być różnista - jak pięć odmian w jednej (co najmniej) :lol: :lol: :lol: