Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale u Was dużo kfiotków :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - no i tak kololofo

Witaj, lbryndal :wink: Dawno nie było Cię u mnie, ani ja u Ciebie :roll: :oops: Zaraz zajrzę co słychać i jak Wam się mieszka :wink:

byłem pochłonięty drenażem do tego stopnia, że ból pleców a raczej korzonków przerwał prace i powoli dochodze do siebie więc prace idą do przodu

powoli przygotowuję się do równania terenu i wtedy trawa trawa i jeszcze taz trawa

a może w tym temacie pomożesz

mam częściowo zacieniony teren i chcę tam biegać sobie i nie iwem jaką trawę dobrać bo albo są trawy na zacienione tereny, albo intensywnie użytkowane, albo niewymagające itp. itd.

czy mozna siejąc trawę mieszać rózne gatunki ? ma to sens ?

ale u Was dużo kfiotków :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - no i tak kololofo

Witaj, lbryndal :wink: Dawno nie było Cię u mnie, ani ja u Ciebie :roll: :oops: Zaraz zajrzę co słychać i jak Wam się mieszka :wink:

byłem pochłonięty drenażem do tego stopnia, że ból pleców a raczej korzonków przerwał prace i powoli dochodze do siebie więc prace idą do przodu

powoli przygotowuję się do równania terenu i wtedy trawa trawa i jeszcze taz trawa

a może w tym temacie pomożesz

mam częściowo zacieniony teren i chcę tam biegać sobie i nie iwem jaką trawę dobrać bo albo są trawy na zacienione tereny, albo intensywnie użytkowane, albo niewymagające itp. itd.

czy mozna siejąc trawę mieszać rózne gatunki ? ma to sens ?

kup na zacienione tereny, nie mieszaj :wink:

Chodzi mi ten płotek za podporami dla róż

nieee, to tylko tymczasowo, dopóki nie będzie wytyczonych granic z tamtej strony (do września znaczy się) :lol: :lol:

szkoda :(

fajnie by się ten płotek za różami prezentował :D

A jakie tam będzie ogrodzenie?

póki co od września siatka leśna, a docelowo prawdopodobnie zimozielony żywopłot z cisów :wink: Na razie żywopłot mam wsadzony w sadzie (na tyłach cisy, a po bokach bukszpan), ale z czasem chciałabym tak otoczyć całość. Niestety nie do końca jest to ode mnie zależne, bo graniczymy z inną działką, gdzie sąsiedzi mogą chcieć coś innego i trzeba będzie się dogadac :roll:

Cześć Moniu, wyjazd się udał???

Rossarium zapowiada się piękne :wink:

a tak, nawet bardzo :lol:

na uroczystosci był też sam Prezydent Rzeczpospolitej i Kurator Małopolskiego Kuratorium Oświaty :roll:

a ja jestem w tym tłumie :lol: :

http://img199.imageshack.us/img199/9734/ptaszkowa3.jpg

a zmarzłam, bo miałam cienką kieckę :(

http://img199.imageshack.us/img199/6756/ptaszkowa.jpg