Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeszcze trochę, a trzeba Ci będzie zmienić tytuł z Królowej Róż na Największy Wróg Sarenek :roll:

nie, nie jestem ich wrogiem :wink: przecież to tylko zwierzxątka, dla których moje róże to zwyczajne pożywienie :roll: Nawet mi ich żal, że nie widzą ich piękna, tylko kierują się smakiem :lol:

:wink:

Moniu, kiedy można przesadzać pierwiosnki?

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze trochę, a trzeba Ci będzie zmienić tytuł z Królowej Róż na Największy Wróg Sarenek :roll:

nie, nie jestem ich wrogiem :wink: przecież to tylko zwierzxątka, dla których moje róże to zwyczajne pożywienie :roll: Nawet mi ich żal, że nie widzą ich piękna, tylko kierują się smakiem :lol:

:wink:

Moniu, kiedy można przesadzać pierwiosnki?

w każdej chwili, byle nie w porze kwitnienia :wink: ja przesadzam wszystko kiedy mam chęć, ale wtedy trzeba mocniej podlewać, bo latem woda szybko wyparowuje i trudniej roślince trudniej przyjąć się na nowym miejscu :wink:

Moniu kiedyś pisałam ci o odstraszaczu w postaci płytek CD - świecą, mienią się kolorami tęczy, błyskają i mrugają w słońcu - ptaki to odstrasza, może na sarny też zadziała :roll: Trochę to dyskoteka, ale jak ma uratować życie róż to gra warta świeczki :roll:

dobry wieczór

Moniu tak strasznie mi przykro że znowu Ci różyczki sarny zjadły :(

pochwalę się pączkami na róży póki są bo nie wiem co będzie ale znalazłam dzisiaj takie dziurki w gałązkach i chyba coś do środka wlazło :cry: :cry: :cry:

jedna z gałązek Alohy wygląda tak poniżej fotki też ma jeszcze pączki

http://foto0.m.onet.pl/_m/3a95d0de740d97eaef67f4c761869fa8,10,19,0.jpg

Zanim ktoś mi zarzuci, że mój dziennik jest mało budowlany, wklejam zdjęcie domku z dachem umytym przez deszcze :lol: :lol:

http://img188.imageshack.us/img188/7739/domq.jpg

-----------

64879

Moniu spojrzałam na zdjęcie i zobaczyłam podjazd, którym zajeżdża bryczka zaprzęgnięta w białe konie :roll: 8) :lol: