Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: tym to sie akurat nigdy nie przejmowałem..niekoniecznie w kupie siła ale chadzajcie sobie przepocone wolno mam tylko mnie o mego zdania nie odstreczajcie :)))

ja wiem ze sie czuc nie lubie..i tyle 8) :lol: :lol:

Do mycia to prysznica używamy, nie deszczu :o :lol:

akurat nie potrzebujesz bo wiem ze w lato w tymze budynku wedle twych łopoffiadan jest jak u mnie we firmie lajcik...przechero jedna ty :lol: :lol:

I to prawda, co nie zmienia faktu, że prysznic jest :lol: Z drugiej strony, jak jest upał, a leje, to jeszcze gorzej, bo się sauna robi :-?

Oj upał straszliwy. Mogłoby być chłodniej, bo dżem dzisiaj robię a od garów gorąc jeszcze większy.

Monia szkoda z tym aparatem. Pech straszliwy. Ale może da się naprawić.

Widzialam dachówkę - ładnie wygląda na domu. Już coraz bliżej do przeprowadzki :D

Dorotko, dachówka prawie jak u Ciebie :wink:

Podziwiam Twoje chęci do robienia dżemów przy małym dzieciątku :roll: Ja mam duże i nie chce mi się :oops: , a właściwie to czasu mi brak :-?

No i gdzie tam do przeprowadzki :lol: :lol: Chyba wnuków się prędzej doczekam niż tej przeprowadzki :lol:

Duszku paskudo kobiety się mniej poca to raz a dwa od czego prysznice dezodoranty i inne takie a przynajmniej chłop nie dostaje zapaści jak wieczorkiem do łózka wkracza żona :lol: :lol: :lol:

Niestety faceci jakos nie do konca ten asortyment maja opanowany. :-? A etiaxil by wystarczyl i zycie pachnialoby ladniej. :roll: :roll: :roll: