Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu moja Casanowa w podziękowaniu za zaszczepienie we mnie różanego bakcyla :wink:

http://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/SkuqPCQWAOI/AAAAAAAABqo/vJnNckZ7UNo/s720/DSC04025.JPG

Maylandziu - super przystojniak z tego Casanovy :wink: :D :D :D :D

Gratuluję różyczki i dziękuję za miłe słowa :wink: Czas teraz na kolejne różyce :lol: :lol:

Monia czemu moja Aloha ma każdy pączek w innym kolorze :( :roll: no i czy ona tak szybko przekwita :roll:

jest jeszcze młoda, więc może dlatego :roll: powinna być w pąku pomarańczowo - żółta :-?

co do trwałosci kwiatów, to powinny się utrzymywać kilka dni, ale ona powtarza kwitnienie, więc będzie więcej kwiatów i nie będzie to przeszkadzało :wink:

A jak Abraham? Trzyma kwiaty dłuzej? U mnie jest dość trwały i bardzo ładniusi :D A dzisiaj dokupiłam jeszcze Charles'a Austina :D :D

Monia Aloha w pąku jest przeważnie :-?

czerwona :roll:

a utrzymuja sie jakieś 2-3 dni :(

aaaaaaaaaa Abraham tak on ma długo piękny kwiat teraz kwitnie drugi paczek a trzeci sobie rośnie :D

a powiedz mi Moniu czy obcinać te przekwitnięte obleciane pąki u Alohy i Abrahama czy zostawiać??

Dawno mnie nie było, ale przyszłam się przywitać :lol:

Monia, czym te cholerne mszyce na różach potraktować???? :evil:

wywarem z czosnku z paroma kroplami płynu do mycia naczyń :wink:

Dzięki :lol:

Powiedz mi jeszcze, proszę jak ten wywar zrobić :roll: , ugotować czosnek :roll: w jakiej ilości wody :roll:

Doberek :lol: