Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

aaa, to już wiem o co chodzi :D

niestety nie dla mnie, bo mam srogie zimy na działce :roll:

miłej niedzieli wszystkim życzę :wink:

ja uciekam (czyt. zwlekam się z trudem z łóżka), bo muszę się przygotować na przyjęcie gości :D

Dobry wieczór:)

a gości to już na działeczce wśród róż przyjmowałaś?

jasne :wink:

jak tylko ciepło się robi, to tam gości przyjmujemy :lol:

w domu jest za mało miejsca, na ogródku również, a w nowym ogrodzie można swobodnie siedzieć, spacerować i piec ziemniaki :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia ,według tego kolornika mam kasztan,on troszkę wpada w mahoń ,ale jest to kolor trochę dziwny ,ponieważ zmienia się w zależności od nasłonecznienia.Moim zdaniem jest bardzo dostojny,ale jak chcesz jaśniejszy, to zawsze możesz to zaznaczyć , a pewnie taki ci zrobią .Jak przyjechali na wymiary ,to mieli ze sobą bogatszy kolornik.

Monia ,według tego kolornika mam kasztan,on troszkę wpada w mahoń ,ale jest to kolor trochę dziwny ,ponieważ zmienia się w zależności od nasłonecznienia.Moim zdaniem jest bardzo dostojny,ale jak chcesz jaśniejszy, to zawsze możesz to zaznaczyć , a pewnie taki ci zrobią .Jak przyjechali na wymiary ,to mieli ze sobą bogatszy kolornik.

problem w tym, że do mnie nie przyjadą wymierzać, tylko sama muszę dokładnie podać wymiary otworu okiennego (za daleko) :-?

Nie mogą mi wysłać wszystkich kolorów, bo byłoby zbyt dużo, tylko wysłali takie najbardziej popularne, jakie robią do tego wzoru okien :roll:

Ten kasztan, już pisałam wcześniej w dzienniku, wygląda b.szlachetnie i elegancko, ale chyba wolałabym ciut jaśniejszy, a wtedy nie wiem, czy kasztan, bo może wyglądać nieładnie, gdy się go rozjaśni. Ooo, Boziu, co za dylemat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Cześć :lol:

Raczej bym wykluczyła tego dostawcę.

1. Na pewno nie zgodziłabym się na to, żeby samemu robić wymiary, czyja wina będzie, jak coś się nie spasuje?

2. Jak mają problem z dojazdem na pomiar, to na montaż nie będą mieli?

3. Nawet wzornika nie mogą wysłać pełnego? :o

Sorki, ale nie rozumiem takiego podejścia do klienta i raczej ono dobrze nie rokuje na przyszłość :-?