Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

w zasadzie nastawiłam się na wyjazd sama, bo miałam w zamiarze odwiedzić po drodze znajomych, ale sama już nie wiem :roll:

przez te upały jestem wypluta i nawet nie chce mi się myśleć :-?

a jak byśmy to zrobiły? przyjechałabym do Ciebie, a później Twoim autkiem do Ani? Jak to widzisz?

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eee, tego się akurat nie obawiam, bo to nie tak długa droga i jazda w dzień - gorzej nad nasze morze się jedzie :roll: zawsze muszę stanąć w drodze na drzemkę :-? Odcinek Częstochowa - Łódź nocą jest dla mnie dobijający :roll: Niby niezła droga, szybko, ale światła samochodów ...nie lubię tego. Tym razem mam inny dylemat ... coś mi się dzieje z samochodem. Muszę w pon. podjechać do mechanika.

no to tym bardziej :-? do mnie masz raptem godzinkę :D ale A4 fajnie sie jedzie tylko zarąbiście monotonnie :roll:

Wunia, dam jeszcze znać, OK?

Miałam w planie jeszcze jedne odwiedziny, jak wspominałam, więc zobaczę. Wszystko zależy od tego co powie mechanik. Coś mam nie tak z kołami - jakoś mnie dziwnie znosi, ale może to tylko zbieżność :wink:

Jeśli się nie da, żebym jechała, to wtedy przyjadę do Ciebie i pojedziemy dalej razem. Jeśli pojadę samochodem, to możemy się umówić gdzieś na trasie o określonej godzinie (np. na jakiejś stacji paliw) i dalej pojedziemy auto za autem - też będzie raźniej :wink: No i jeszcze łuczki muszę zabrać :lol: :lol:

moniu, ale tylko same główki ? bo mi te gałązko po przekwitnięciu jakby usychały :-? to co robić?

zależy jaka róża :roll:

wielkokwiatowe ucinam przekwitnięty kwiat razem z częścią pędu (żeby nie rosła zbyt wysoka, to obcinam po przekwitaniu na wys. 30cm),

wielokwiatowe tylko kwiaty i mniej więcej 10cm końcówki, a pnące, historyczne i okrywowe jeszcze inaczej :roll:

Zależy jakie masz róże. Poszukam czegoś o cięciu róż, to Ci zaraz wrzucę, bo są czasami takie opisy z rysunkami - one dobrze przemawiają do wyobraźni :wink:

Monia oczywiście że tak zobaczysz co i jak mamy jeszcze kilka dni :D a łuczki to spokojnie mozemy u Ani przepakować jakby co :lol: :wink: może zbieżność może mało powietrza w którymś kole dobrze będzie :D

nie mam pojęcia co to może być, ale możliwe, że bagatela :wink:

a kiedy planujesz wyjazd i powrót?

no wyjazd to w sobotę :lol: :wink: a powrót w niedzielę :lol: :wink: a tak konkretnie to droga do Wrocławia ode mnie to 3 godzinki ale sobie wyyśliłam tylko jeszcze z Anią pogadam :oops: żeby ciut wcześniej być ubranko zmienić i nie wygniatać imprezowego ciucha w samochodzie no i może jakie życie na twarz rzucić bo jakby upał był to za drogę całe by spłyneło :lol: :lol: :lol: :wink: więc może z godzinkę wcześniej wyjechać niż potrzeba na drogę czyli jak impreza od 17-ej to wyjazd kole 13-ej myślę

a powrót w niedzielę możliwie wcześnie ale jak alkomat 0 pokaże :lol: :lol: :lol: :wink:

Monia no ja własnie nie mam pojęcia w co się ubrac ale Małgoś coś mówiła że w balowych kieckach od rana siedzieć nie będą więc już nie wiem co myśleć ale co by nie ubierać to jedynie jeansy nie będą wygniecione po 3 godzinach :lol: :lol: :lol: