Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Monia :D ,

mam straszny problem z otwieraniem zdjęć, ale widziałam kilka różyczek - śliczne!!!

I poczytałam sobie co-nieco. :D Strasznie jestem ciekawa tych okien! Niezła z Ciebie negocjatorka! :D

Bukszpany i cisy - bardzo fajny pomysł, dają śliczne ciemne zielenie. Zastanawiam się co u siebie dać na żywopłot. Ze względów praktycznych pewnie będzie trochę tuj, bo szybko rosną i nie są bardzo wymagające, ale kusi mnie żeby też obsadzić czymś niepospolitym...może bluszcze i grab?

Okropny ten mój internet ostatnio, wrócę jak się poprawi i wtedy cały dziennik sobie nadrobię. :D

dobry wieczór

Monia one takie niebieskie są czy zdjecie oszukuje :D ja też bardzo lubię cisy złociste są piękne :D ale mój małż się zaparł na tuje wkoło płotu :roll: stwierdził że w środku mogę sadzić co chcę ale tuje muszą być zastanawiam się czy zrobić z nim ten interes :wink: :lol:

dobry wieczór

Monia one takie niebieskie są czy zdjecie oszukuje :D ja też bardzo lubię cisy złociste są piękne :D ale mój małż się zaparł na tuje wkoło płotu :roll: stwierdził że w środku mogę sadzić co chcę ale tuje muszą być zastanawiam się czy zrobić z nim ten interes :wink: :lol:

Cisy są w kolorze zupełnie ciemnej zieleni :wink: Zdjecie kłamie :lol:

Osobiscie nie przepadam za thujami wokół ogrodu, ale ... można i to urządzić całkiem ciekawie :wink:

Cześć Monia :D ,

mam straszny problem z otwieraniem zdjęć, ale widziałam kilka różyczek - śliczne!!!

I poczytałam sobie co-nieco. :D Strasznie jestem ciekawa tych okien! Niezła z Ciebie negocjatorka! :D

Bukszpany i cisy - bardzo fajny pomysł, dają śliczne ciemne zielenie. Zastanawiam się co u siebie dać na żywopłot. Ze względów praktycznych pewnie będzie trochę tuj, bo szybko rosną i nie są bardzo wymagające, ale kusi mnie żeby też obsadzić czymś niepospolitym...może bluszcze i grab?

Okropny ten mój internet ostatnio, wrócę jak się poprawi i wtedy cały dziennik sobie nadrobię. :D

Cześć, Asiu :wink:

Bluszcze na żywopłot bardzo polecam :wink:

Dzięki za odwiedzinki i miły komentarz :D

Witam się i ja wieczornie :lol:

I od razu baaardzo dziękuję - śliczny jest :wink:

witaj :wink:

co takiego? :o

Taki jeden Westerland :lol: :lol: :lol:

[list=]

aaa, już zdążyłam zapomnieć :-? myślałam, że Ci się nie spodobał, że tak cicho byłyście :(

Hosta też spasowała, czy się powtórzyła?

Łojejku, jakiś wiatr się zbiera po trochu ... chyba bedzie burza :-? :roll:

Monia no ja to mogę podjąć ale wiesz jak Ty się na ochotnika zgłosisz żeby pokazać palcem gdzie co posadzić :lol: :lol: :lol:

lepiej nie, bo Ci same róże, cisy i bukszpany nawtykam :lol: :lol:

Wunia, czy wiesz coś może o łuczkach?

Zdążą się zrobić?

O której planujesz wyjazd?

Dzisiaj takie wichury we Wrocławiu, ze z przerazeniem oglądałam w TV :-? Miejmy nadzieję, że u Ani OK i pogoda się poprawi :roll: