Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam :roll: misis Monik..... Hi Hi...Faceci nie mają casu zajmować sie bele cym, są stworzeni do wyższych celów... :wink: :wink: Aaa nie będe wymieniał jakich , bo kazdy ma inne upodobania , jeden lubi piwo , drugi rybki , a jeszcze inni to ciągli łowcy :p :p

a kobiety to niby co? do tyrania?? :evil: :evil:

my podobno jesteśmy po to, aby wszystko inne robić, aby facet miał czas na swoje sprawy. Ja tak usłyszałam kiedyś :roll:

To w ramach anegdotki :lol:

Dotarłam właśnie do domu i przenosiłam dzisiejsze ikeowskie zakupy, kląc na czym świat stoi, bo paki długie 2m i po 20 kg - ciężkie i niewygodne :x

Zaczepia mnie 90letnia sąsiadka godzinkująca przed domem: "oj, ciężko to bez chłopa kobicie, ciężko..." - "sporadycznie" odstęknęłam i tacham dalej :lol: :lol: :lol:

Ale za następnym obrotem sąsiadka znów mnie zaczepia: "Ale... tak sobie myślę... że jak chłop byle jaki, to też nie warto..." :lol: :lol: :lol:

Moim sklromnym zdaniem, 2 twierdzenie godne jest jakiejś wielkiej nagrody :lol:

Trzeba było jeszcze widzieć tę babinkę, jak dochodzi do takich wiekopomnych wniosków :lol: :lol: :lol: Myślałam, że z radości puszczę te dechy sobie na nogi :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam Lejdis :roll: :roll: Nie bedę się nad wami znęcał :p :p Proszę zostawić tylko małpy w spokoju i nie ubliżać im, porównujac je do ludzi... One wojen nie wymyśliły, Holocaustu, terroryzmu itp. rzeczy ... A co do raju też nie bede sie wypowiadał, dlaczego nas z tamtąd wypier.....o :p :p , i tak obrócicie kota ogonem :roll: A śmieci ostatecznie mogę wynieś , co mi tam zawsze przy tym mogę zabładzić :roll: :roll:

Witanko :lol:

Olga, zadnego raju nie bylo, czlowiek od malpy pochodzi, a juz facet to szczegolnie. :lol: :lol: :lol:

Małgoś, ja bym tak nie uogólniała z tymi małpami :roll: Może część :roll: Bo niektórzy to na pewno od pantofelka :roll:

:lol: :lol: :lol: Zaraz sie nam odwdziecza, ze baby to od eugleny zielonej.

Nie podpowiadaj, sami na to nie wpadną :lol: