Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, a skąd u mnie rozsadki :lol: :lol: :lol:

Jeszcze nie w tym roku :wink:

I mówiłam, że czymś w Ciebie rzucę :p

a wiesz, że ja w rzucaniu też jestem niezła? :lol: :lol:

Wiem :lol: :lol: :lol:

Ale mi nie oddawaj :wink:

oddam, oddam :lol: niech mi tylko coś wpadnie w rękę :lol:

Monia, to przynajmniej wstrzymaj się z tym oddawaniem, bo będę Ci musiała wysłać wszystkie swoje konwalie, żeby miejsce zrobić :lol: :lol: :lol:

moniu no kogo ja mam zapytać jak nie ciebie? chciałam zasadzić na naszej działce żywopłot z przodu domu - miałoby to być coś jak ligustry czy berberysy.. czy teraz można to zrobić? czy lepiej poczekać do jesieni?

nie miałaś przypadkiem czkawki w niedzielę? albo uszy cię nie piekły? bo byłam w inter-komisie w Siemianowicach i niemal na każdym kroku myślałam o twoim dworku :D jej jak mi się kilka mebleków spodobało.. ale do mnie nie pasują :cry:

moniu no kogo ja mam zapytać jak nie ciebie? chciałam zasadzić na naszej działce żywopłot z przodu domu - miałoby to być coś jak ligustry czy berberysy.. czy teraz można to zrobić? czy lepiej poczekać do jesieni?

nie miałaś przypadkiem czkawki w niedzielę? albo uszy cię nie piekły? bo byłam w inter-komisie w Siemianowicach i niemal na każdym kroku myślałam o twoim dworku :D jej jak mi się kilka mebleków spodobało.. ale do mnie nie pasują :cry:

bywam czasami w Inter-Komisie :lol:

Co do żywopłotu - można teraz, jeśli będziesz dbała o stałe nawilżenie podłoża, żeby się ładnie przyjęły :wink:

Cześć Monia ! Gdzie ty szukasz odpoczynku ,gdzieś w jakimś Zakopanem ,najlepszy odpoczynek to Ty masz u Siebie wśród swoich kwiatów.Moja córcia nie może od nich oderwać wzroku ,mówi ,ze masz jakieś inne . :lol: :lol:

:lol: dziękuję :lol:

Wiesz w czym problem? Jak jestem na działce, to nie mogę spokojnie wysiedzieć, tylko ciągle coś robię i szkoda mi czasu na odpoczynek, bo chciałabym, kiedy się już wprowadzę, mieć ogród o jakim marzę i wówczas odpoczywać :roll: