Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia nie boj sie tego gips kartonu, czasem peknie gdzies 9ALBO I NIE)ale taki jego urok :roll:

witam popoludniowo, u nas pogoda jesienna, nie pada ale na tarasie juz sie nie da posiedziec :x

Aniu, co to za urok :roll: :(

Pogoda u nas taka jak u Ciebie :roll: niestety bedzie już coraz chłodniej popołudniami - w końcu prawie połowa sierpnia :wink:

Piękny będzie ten wasz dworek, a ogród jeszcze piękniejszy... Masz jakiś projet ogólny, czy tak raczej spontanicznie działasz? 8)

Róże są cudne :)

Podziwiam konsekwencję i zapał, ciekawa jestem bardzo etapu wykończeniowego! Pozdrawiam :) :) :)

Witam Cię, amonite w moich komentarzach :D Cieszę się, że zaczątki dworku komuś się podobają :wink: W ogrodzie działam zupełnie spontanicznie, bez żadnego projektu :lol: (to jest tzw. "radosna twórczość Moni" :lol: :lol: :lol: ).

Monia nie boj sie tego gips kartonu, czasem peknie gdzies 9ALBO I NIE)ale taki jego urok :roll:

witam popoludniowo, u nas pogoda jesienna, nie pada ale na tarasie juz sie nie da posiedziec :x

Aniu, co to za urok :roll: :(

Pogoda u nas taka jak u Ciebie :roll: niestety bedzie już coraz chłodniej popołudniami - w końcu prawie połowa sierpnia :wink:

no zaden :roll:

ale przeszlam sie po poddaszu rodzicow i po 3 miesiacach od zamieszkania sa 2 pekniecia, i zapewniam Cie nie zwraca sie na to uwagi :wink:

Tak, pocieszaj mnie, pocieszaj :wink: Mimo wszystko nic mnie nie przekona - mam teraz w domu, nie znoszę ich i nic na to nie poradzę :( Oprócz pęknięć, jakie powstają, wkurza mnie też fakt powstawania wgnieceń (ciągle je robię żelazkiem, bo akurat mam deskę do prasowania przy ściance w garderobie), no i to, że dają niemiłe tekturowe uczucie.

Monia jaki śliczny nowy awatarek :o :o :o

i ja mam uwierzyć, że ta kobieta ze zdjęcia zajmuje się aktualnie betonem i więźbą? :roll: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to jest wersja obowiązująca w czasie roku szk. - na urlopie zakładam jeansową krótką spódniczkę, topik (mini+delkolt pomagają w targowaniu upustów na składach bud. :lol: :wink: ), spinam włosy gumką i latam po składach bud. i kopię w ogrodzie :lol: :lol:

W ogrodzie działam zupełnie spontanicznie, bez żadnego projektu :lol: (to jest tzw. "radosna twórczość Moni" :lol: :lol: :lol: ).

:lol: To podobnie jak ja :wink: Często najpierw kupuję rośliny, bo tak jakoś mi wchodzą w ręce w centrum ogrodniczym, a potem dopiero szukam na nie miejsca i głowię się, gdzie by tu coś wcisnąć :wink: :lol: Ty to masz dobrze - jeszcze duuużo miejsca 8)

W ogrodzie działam zupełnie spontanicznie, bez żadnego projektu :lol: (to jest tzw. "radosna twórczość Moni" :lol: :lol: :lol: ).

... Często najpierw kupuję rośliny, bo tak jakoś mi wchodzą w ręce w centrum ogrodniczym, a potem dopiero szukam na nie miejsca i głowię się, gdzie by tu coś wcisnąć :wink: :lol: Ty ...

Mam dokładnie tę samą wariację :lol: :lol: :lol: A później przyszła łazienka zapełniona roślinami po brzegi, bo oczekują w kolejce na wsadzenie :lol: :lol:

Monia, ślicznie wyglądasz :lol:

Ten wygląd owieczki to tylko pozory :lol: :lol: Nastawienie mam takie jak w Twoim avatarku :lol: :lol: :lol:

I tak trzymać :lol: :lol: :lol:

Wygląd owieczki tym bardziej się przydaje :wink:

A to tyż prawda :lol: :wink:

Ja żebym się wściekła, to nie umiem łagodnie wyglądać :lol: Z daleka widać, że kawał cholery nadciąga :lol: :wink:

A czasem by się przydało tak z trochę innej beczki :roll: