Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Monia!Oglądałam zdjęcia prac i nie mogę wyjść z zachwytu!Aleś się zaparła dziewczyno!Zazdroszczę cierpliwości. :wink: będzie bardzo dobrze ,bo do tego domu kolumny muszą być masywniejsze.Rozumiem ,że pracujesz tez nad zwieńczeniami?

Beatko, efekt dopiero będzie jak skończę - albo do d...py, albo ładnie :wink: :lol: Zaparłam się i też cierpliwa jestem - ja już tak mam, że jak czegoś chcę, to powoli i konsekwentnie dążę do celu. Mam nadzieję, że uda mi się osiągnąć zamierzony cel. Oczywiście myślę również nad bazą i głowicą, ale ... mam przy tym sporo dylematów i cały czas nie wiem, czy dobry mam pomysł na wykonanie :roll: Myślę też nad tym, żeby pozostawić kolumny bez bazy, jak w dworku w Turowej Woli :roll: Myślę tak m.in. z kilku względów i możliwe, że tak zrobię - zawsze można dorobić bazę, gdyby mnie coś natchnęło :roll: Jest to nieco nietypowe rozwiązanie, ale też ładnie wygląda.

Dobrze wyjdzie, przecież to akurat wiadomo :wink: :lol:

skąd wiesz?? :o

ja mam tysiące wątpliwości, a Ty z takim spokojem i pewnością piszesz, że dobrze wyjdzie :roll: :lol:

Bo wiem :lol:

Po pierwsze, widzę, że dobrze idzie - to co ma być źle?

Po drugie, patrz: po pierwsze :wink:

Po trzecie, to i tak będziesz szukać dziury w całym, nawet jak będzie dobrze :lol:

Monia pięknie w górach było a z kolumienkami zobaczysz że na pewno będzie bardzo dobrze wiesz jak to jest jak sama dla siebie robisz to robisz dokładnie tu przytniesz tam wygłaskasz żeby idealnie było bo wiesz jak fachowcy aby szybciej i następną robotę łapać :-?

Monia pięknie w górach było a z kolumienkami zobaczysz że na pewno będzie bardzo dobrze wiesz jak to jest jak sama dla siebie robisz to robisz dokładnie tu przytniesz tam wygłaskasz żeby idealnie było bo wiesz jak fachowcy aby szybciej i następną robotę łapać :-?

Dokładnie tak :wink:

Zazdroszczę Ci hasania po górkach.w tym roku mam taki budowlany urlop ,żeby nie napisać do d..y :lol: Ale usilnie myślimy nad tym ,aby w niedziele jeszcze gdzieś na tydzień wyskoczyć ,pod warunkiem ,że zakończone zostanie malowanie kuchni.Facet zapewnia ,ze w jeden dzień załatwi temat .Później bedzie troche luzu i ostatni tydzień wakacji dzieciaków ,więc trzeba jeszcze te ostatnie wolne dni wykorzystać.Moniko ,myślałam nad tymi k9lumnami .Wydaje mi sie ,że przy takim kształcie ,jaki masz w zamierzeniu lepiej będzie bez bazy ,ale takie jest tylko moje zdanie.Zobaczysz jak bedzie po ich wykończeniu.Faktycznie te w Turowej Woli są piękne i nie przesadzone.