Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu Kochana!!!

Jak obiecałam Ci kiedyś, że jak znajdę ten żyrandol, to dam znać i....

ZNALAZŁAM!!!!!

Identyczny, jak ten Twój!!!! Stary, prawdziwy, nie jakiś odpicowany doniec...

Nawet wzorem na szkle taki sam...

tylko ta cena :roll: (2200zł) ale bardzo chciał się targować :wink:

http://img32.imageshack.us/img32/3097/1005008o.jpg

Moniu Kochana!!!

Jak obiecałam Ci kiedyś, że jak znajdę ten żyrandol, to dam znać i....

ZNALAZŁAM!!!!!

Identyczny, jak ten Twój!!!! Stary, prawdziwy, nie jakiś odpicowany doniec...

Nawet wzorem na szkle taki sam...

tylko ta cena :roll: (2200zł) ale bardzo chciał się targować :wink:

http://img32.imageshack.us/img32/3097/1005008o.jpg

gdzie można go kupić?

Był wczoraj w Kazimierzu, a dzisiaj w Lublinie :D Następny targ 25 października w Lublinie, żałuję, że nie zapytałam, gdzie jeszcze jeździ na te targi, bo w sumie co weekend gdzieś są :-? Nawet aparatu nie miałam, ale dokładnie taki jak szukasz i nie żadna podróbka, aż oniemiałam jak go zobaczyłam, jest wielki, ale miał tez do kompletu mniejszy, pojedyncze zwisy i mnóstwo kinkietów, wszystko takie jak ten żyrandol na zdjęciu!!! Strasznie się ucieszyłam, bo pisałaś, że trudno je dostać :D

Boże to co mnie czeka za parę lat? :o Mam nadzieję, że w najbliższych latach będą już te krany itd. i nie będzie już trzeba na nie oszczędzać :D A tak poważnie to chociaż będzie pocieszające jak ta choroba nie będzie postępować :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

qrcze szkoda, że nie wzięłam namiaru na tego gościa, ale jest nadzieja, że będzie 25. pomyślałam, że 2,2 to b. dużo, ale teraz tak pomyślałam, że w końcu to antyk więc i cena odp. :-?

Boże to co mnie czeka za parę lat? :o Mam nadzieję, że w najbliższych latach będą już te krany itd. i nie będzie już trzeba na nie oszczędzać :D A tak poważnie to chociaż będzie pocieszające jak ta choroba nie będzie postępować :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

qrcze szkoda, że nie wzięłam namiaru na tego gościa, ale jest nadzieja, że będzie 25. pomyślałam, że 2,2 to b. dużo, ale teraz tak pomyślałam, że w końcu to antyk więc i cena odp. :-?

tak, szkoda, że nie masz namiaru na faceta :(

może będzie następnym razem?

Na negocjacje z handlarzami trzeba dać sobie czas.A jak facet jest chętny ,to na pewno sprzeda za mniejsza cenę.W końcu takie rzeczy nie rozchodzą się jak świeże bułeczki. :wink:

różnie to bywa :roll:

są tacy, co potrafią nawet o połowę zejść z ceny, a są tacy, co z biedą 10zł opuszczają :roll:

ja lubię w Bytomiu kupować, bo tam już znam targowisko i sprzedających :lol:

do ubiegłego roku jeździłam tam co miesiąc, a teraz na nic czasu i kasy nie mam :-? - jest kasa, to czasu brak i odwrotnie :roll:

Moniu, pewnie będzie bo widać, że to handlarz :roll: strasznie dużo było sprzedających, zresztą kupujących też, ale ja byłam dosyć późno i był b. duży wybór zwłaszcza tych Twoich, bo głównie te miał... Może się wybierzesz do Lublina???

raczej się nie wybiorę - za daleko :roll: