Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam w poniedziałkowy wieczór,

a wczorajszym, bardzo późnym wieczorkiem zajrzałam przypadkiem do Twojego dziennika, przejrzałam pobieżnie ze względu na porę i....postanowiłam....zostawić go sobie na wekendowy relaks - jest u Ciebie tak ślicznie i interesująco więc jeśli pozwolisz, będę obserwować jak realizujesz swoje marzenia i pobierać nauki o roślinkach - wiosną zaczynam prace nad swoim pierwszym w życiu ogrodem.

witaj, Altager :D

Oczywiście zapraszam do mojego dziennika i jeśli uda Ci się zaczerpnąć pomysłów iwiedzy, to tym bardziej mi miło :wink: :D

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przegladam pani roze i nie moge wyjsc z zachwytu.jestem na razie w fazie projektowania swojego ogrodu.ROZE NA PEWNO BEDA NB 1.czy moge Pania zapytac i poprosic o odp ,gdzie w Polsce moge zamawiac takie piekne angielskie odmiany?jestem rozomaniaczka.Wnetrza od tapt po zaslony i firany ogolnie styl angielski i marza mi sie teraz takie tyle ,ze zywe w ogrodzie.pozdrawiam serdecznie i szczerz gratuluje.JESTEM POD OGROMNYM WRAZENIEM.

przegladam pani roze i nie moge wyjsc z zachwytu.jestem na razie w fazie projektowania swojego ogrodu.ROZE NA PEWNO BEDA NB 1.czy moge Pania zapytac i poprosic o odp ,gdzie w Polsce moge zamawiac takie piekne angielskie odmiany?jestem rozomaniaczka.Wnetrza od tapt po zaslony i firany ogolnie styl angielski i marza mi sie teraz takie tyle ,ze zywe w ogrodzie.pozdrawiam serdecznie i szczerz gratuluje.JESTEM POD OGROMNYM WRAZENIEM.

róże angielskie kupuję tam, gdzie akurat się uda, a w dużej mierze pochodzą również z wysyłkowej szkółki róż http://www.rosarium.com.pl

Dziękuję za uznanie dla moich różanych księżniczek :D :D Róże w ogrodzie wymagają cierpliwości i odpowiedniej pielegnacji, ale odwdzięczają się swoimi wspaniałymi kwiatami i dlatego różane ogrody są piękne :D :wink:

tak wlasnie,ja wiem,ze praca przy nich jest bolesna ale nic mnie do nich nie zniecheci.PIEKNIE dziekuje za odpowiedz.SERDECZNIE PANIA pozdrawiam i przyznam sie niestety do slabosci ktora jest zazdrosc tych klujacych pieknosci.Z przyjemnoscia po ciezkim dniu usiade i popatrze na Pani osiagniecia.Dobranoc :D

tak wlasnie,ja wiem,ze praca przy nich jest bolesna ale nic mnie do nich nie zniecheci.PIEKNIE dziekuje za odpowiedz.SERDECZNIE PANIA pozdrawiam i przyznam sie niestety do slabosci ktora jest zazdrosc tych klujacych pieknosci.Z przyjemnoscia po ciezkim dniu usiade i popatrze na Pani osiagniecia.Dobranoc :D

dziękuję, fiolko :wink: :lol:

pozdrawiam również serdecznie i życzę miłego oglądania :D

Hej Monia !!Jak milo ,że wróciłaś :D Jakoś było tak nijak bez Ciebie.Parapety imponujące ,fajnie będzie na nich poustawiać skrzyneczki z pelargoniami :D

cześć, Beatko :D

wróciłam, ale przelotem, bo wieczorem mam czasami chwilkę, choć prawdę powiedziawszy jestem tak zmęczona, że zasypiam nad klawiaturą :roll:

do Ciebie też wpadłam z krótką opinią w sprawie płytek do kuchni :wink: