Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja się cieszę baaardzo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wymiotowała jeszcze dzisiaj, ale to ponoć możliwe, bo w ten sposób pozbywa się nabytych toksyn po ukąszeniu. Biega już wesoło, choć widać osłabienie, no i chyba dzisiaj zaczęło Ją swędzieć, bo ciągle się gryzie po tej łapce. Dobrze, że to nie było ukąszenie w nosek, albo pyszczek (grozi postępującym błyskawicznie uduszeniem :roll: )- uważajcie na swoje zwierzaki - użądlenia są bardzo niebezpieczne również dla kotów i dużych piesków!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja się cieszę baaardzo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wymiotowała jeszcze dzisiaj, ale to ponoć możliwe, bo w ten sposób pozbywa się nabytych toksyn po ukąszeniu. Biega już wesoło, choć widać osłabienie, no i chyba dzisiaj zaczęło Ją swędzieć, bo ciągle się gryzie po tej łapce. Dobrze, że to nie było ukąszenie w nosek, albo pyszczek - uważajcie na swoje zwierzaki - użądlenia są bardzo niebezpieczne również dla kotów i dużych piesków!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

musisz jej teraz kupic jakas kostke w nagrode, ze taka dzielna byla

tak :lol: - pod tym względem też jest wyjątkowa :lol: :lol:

Jak Jej zaproponuję kiełbasę, to wręcz się obraża, bo jej nie lubi. Nie przepada za mięsem (chyba, że udko z kurczaka - to lubi) i większością wędlin - lubi natomiast owoce (jabłka, winogrona, mandarynki, porzeczkę, borówkę amerykańską - ta najpierw spełnia rolę piłki i dopiero jest konsumowana), kocha makarony w każdej postaci, nawet z pikantnym sosem, fasolkę po bretońsku, bigos i bób. To ulubione dania mojej psiurki :lol: :lol: :lol: Oczywiście jako dodatek do suchej karmy - tu z kolei spośród wszystkich chrupek zjada tylko brązowe, a wszystkie żółte wyjmuje i układa wokół miski :lol: :lol:

Podobnie je mój kot :D

co do bobu to całe moje stadko je uwielbia :D

Misiek jak był malutki to zjadał ogórki - takie surowe, uwielbiał je :D Posunął się nawet do kradzieży - wyskubał kilka sztuk z siatki sąsiadki jak sobie gadałyśmy przed blokiem :lol:

No to niezły aparat :lol: :lol: :lol: