Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc Moniu, jak roze? zakopczykowane, u mnie czesciowo :wink:

jeszcze te na pniu czekaja

moja na pniu jedna zapakowana, a pozostałe 8 czeka na płaszczyki :roll:

większość wczoraj okryłam gałązkami :wink:

Aniu, zakwitła Ci White New Dawn - ta pnąca? U mnie nie doczekałam się na kwiaty, bo sarenki zeżarły :-?

czesc Moniu, jak roze? zakopczykowane, u mnie czesciowo :wink:

jeszcze te na pniu czekaja

moja na pniu jedna zapakowana, a pozostałe 8 czeka na płaszczyki :roll:

większość wczoraj okryłam gałązkami :wink:

Aniu, zakwitła Ci White New Dawn - ta pnąca? U mnie nie doczekałam się na kwiaty, bo sarenki zeżarły :-?

no jasne ze tak, co prawda jeszcze nie jest w docelowym miejscu, bo bedzie przy tarasie, ale kwitla :D

na biało, mam nadzieję? :lol:
tak Kochana :wink:

a jak u Ciebie w pracy, troche spokojniej?

u mnie okazalo sie ze nie bedzie ofertowania na przyszly rok w nfz, wiec w zasadzie moglabym isc juz na zwolnienie, ale jeszcze chce popracowac, do konca stycznia mamy skonczyc remont nowej kliniki, moze nie do konca wytrzymam ale chce jak najdluzej :wink:

U mnie wcale nie spokojniej, ogólnie mam b.pracowity rok, bo przy okazji funkcji mam ponad połowę etatu nauczycielskiego w kl.I (nie dodatkowo, tylko w ramach pracy) i po prostu nie wyrabiam czasowo. Całe szczęście, że odreagowuję wśród dzieciaczków, które uwielbiam :D :wink:

A o co chodzi z tym ofertowaniem u Was? Nie bardzo wiem :oops: :roll:

chodzi o skladnaie ofert na przyszly rok (to jest zmudna praca i wielki stres, odbywa sie w specjalnej aplikacji i jak zle postawisz przecinek mozesz nie dostac kontraktu na nastepny rok) w tym roku nfz wymyslil ze wystarczy aneksowanie umow z tego roku, wiec mniej stresu dla mnie ze zostawie firme bez znacznego finansowania :wink:

nie wiedzialam ze w tym roku tez nauczasz :wink:

chodzi o skladnaie ofert na przyszly rok (to jest zmudna praca i wielki stres, odbywa sie w specjalnej aplikacji i jak zle postawisz przecinek mozesz nie dostac kontraktu na nastepny rok) w tym roku nfz wymyslil ze wystarczy aneksowanie umow z tego roku, wiec mniej stresu dla mnie ze zostawie firme bez znacznego finansowania :wink:

nie wiedzialam ze w tym roku tez nauczasz :wink:

dyr. zawsze ma godziny dydaktyczne, ale ich ilosć określona jest uchwałą Rady Miasta i zależna jest od wielu czynników - m.in. od liczby oddziałów w szk., która u nas spadła w tym roku :( Poskutkowało to tym, że mam o dwie godz. dyd. wiecej - wydaje się niedużo, ale w sytuacji, gdy mam masę innej biurokratycznej pracy ogrom (wcale nie mam mniej z powodu jednego oddziału in minus), to jest to sporo, zwłaszcza, że ogółem daje to ponad pół et. nauczycielskiego, a przecież dyr. nie jestem na pół etatu, tylko na całym :( Poskutkowało to tylko tak, że jeszcze bardziej zatęskniłam za pracą z dziećmi i ... najchętniej wróciłabym tam na pełny wymiar :lol: - wszak to tylko 8 godzin dyd. więcej niż muszę realizować obecnie :roll: :-? , a o ile spokojnieszy umysł :-?

dzień dobly :wink: plose panią, plose panią , cyyy są jesce zapisy do pielwsej klasy cooo ? :roll: :roll: obiecuje ze bede grzecny ,i nie bede zacepiał dziewcynek , noo moze troche :p :p

jak najbardziej :lol: zapraszam :lol:

nie wiem jak sobie dasz radę jako grzeczny, bo w obecnej I kl. same "iskierki" :lol: :lol: (takie lubię najbardziej :wink: )

dzień dobly :wink: plose panią, plose panią , cyyy są jesce zapisy do pielwsej klasy cooo ? :roll: :roll: obiecuje ze bede grzecny ,i nie bede zacepiał dziewcynek , noo moze troche :p :p

nie wiem jak sobie dasz radę jako grzeczny, bo w obecnej I kl. same "iskierki" :lol: :lol: (takie lubię najbardziej :wink: )

hi hi noo co ty Moniś, doctorek by zaraz został przewodniczacym ISKIEREK :wink: :wink:

hi hi noo co ty Moniś, doctorek by zaraz został przewodniczacym ISKIEREK :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: tym bardziej zapraszam :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: tym bardziej zapraszam :lol: :lol:

Noo nie wiem , nie wiem, czy to jest możliwe ,obawiam się że nie mogłabyś pisać kredą na tablicy :roll: bo wiesz każdej kobiecie gdy spotyka doctora :wink: pocą sie ręce i zaczyna sie troche jąkać :roll: :roll: Ps.prawie każdej :wink: