Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu co się dzieje :(

a nic...czasem tak bywa, że nałoży się kilka nieszczęść na raz i pisałam o tym w innym wątku.

W tym tyg. zmarł nagle mój bliski wujek, okazało się, ze bliska koleżanka ma poważne tarapaty fin., później pękła mi przednia szyba w samochodzie (najbardziej wkurza mnie to, ze sama tego czynu dokonałam wycieraczką :-? )a na dodatek wszystkiego wczoraj się okazało, że moja przyjaciółka ma baaardzo poważne kłopoty ze zdrowiem (nawrót nowotw.) :cry: :cry: :cry: :cry:

Fatalny ten tydzień u mnie :(

Dzisiaj miały wystąpić nasze 3 dziewczynki (szkolne) w powiatowym konkursie piosenki.

Wczoraj się okazało, że jedną rozłożyło zupełnie, a 2 mają niesamowitą chrypkę i nie wiem, czy do dzisiaj wydobrzały - okaże się za godzinę. Mam nadzieję, że chociaż tym dwóm się polepszyło przez noc :roll: :roll:(mamy miały działać cuda i odprawiiać czary) i będą mogły wystąpić. Bardzo szkoda by było, gdyby nie dały rady, bo są świetne :wink: :D

Dziękuję Wam bardzo za wspierające słowa - mam nadzieję, ze kolejny tydzień zacznie się optymistyczniej :wink:

Arctico - róże zostaw, bo raczej i tak się nie rozwiną w pełni. Jeśli koniecznie chcesz, to możesz je przyciąć, choć niekoniecznie, bo ważniejsze jest cięcie wiosenne. Ja swoje nawet te z pąkami zostawiłam i okryłam jedynie dołem gałązkami. Zostało mi do okrycia jeszcze kilkanaście sztuk i 4 do wkopania, ale to zrobię chyba jutro, bo dzisiaj dopiero weszłam do domu i raczej już nie zdążę.

Moniu co się dzieje :(

a nic...czasem tak bywa, że nałoży się kilka nieszczęść na raz i pisałam o tym w innym wątku.

W tym tyg. zmarł nagle mój bliski wujek, okazało się, ze bliska koleżanka ma poważne tarapaty fin., później pękła mi przednia szyba w samochodzie (najbardziej wkurza mnie to, ze sama tego czynu dokonałam wycieraczką :-? )a na dodatek wszystkiego wczoraj się okazało, że moja przyjaciółka ma baaardzo poważne kłopoty ze zdrowiem (nawrót nowotw.) :cry: :cry: :cry: :cry:

Fatalny ten tydzień u mnie :(

Dzisiaj miały wystąpić nasze 3 dziewczynki (szkolne) w powiatowym konkursie piosenki.

Wczoraj się okazało, że jedną rozłożyło zupełnie, a 2 mają niesamowitą chrypkę i nie wiem, czy do dzisiaj wydobrzały - okaże się za godzinę. Mam nadzieję, że chociaż tym dwóm się polepszyło przez noc :roll: :roll:(mamy miały działać cuda i odprawiiać czary) i będą mogły wystąpić. Bardzo szkoda by było, gdyby nie dały rady, bo są świetne :wink: :D

"....a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój...." - oby jak najszybciej

dobry wieczór

Moniu znaczy miałaś równie paskudny tydzień jak ja ale teraz już lepiej bedzie zobaczysz :D

a u Ciebie też takie nieszczęścia w pobliżu?

mówcie o słońcu - nie oglądajcie się za siebie - taka psychotechnicnza rada na lepszy wieczór niż był dzień

dobrze mówisz, Daro :wink:

z myślą o poprawie nastroju kupiłam sobie gazety ogrodnicze :lol: