Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam misis Monika :roll: i all ladies looking here :p Hmmmm :roll: maluje , haftuje , szydełkuje ,dobrze gotuje , zna się na kwiatach ma skróty :wink: mgr.i dyr. :roll: co tam jeszcze nie wiem :roll: I na dodatek jest PIĘKNA JAK RÓŻA :roll: ....eeee, muszę się przejść normalnie na spacer :wink: :wink: :wink:

tak własnie sobie wczoraj pomyślałam, że dawno doctorek nie zaglądał na FM :lol:

co tam na budowie słychać? działacie coś jeszcze przed Nowym Rokiem?

Moniś, cześć!!! Powiedz mi skąd Ty wzięłaś taką piękną oprawę do tego wykrzyżykowanego obrazu??? Jest fanstastyczna, szukam czegoś takiego!!!

Aaaaa, za kilka dni zarzucę Cię pytaniam o róże :wink: :D

Masz na myśli passe partout? Można kupić w Leroy Merlin albo na allegro. Ramkę zmienię, ale na razie dałam taką, jaką znalazłam w piwnicy. Passe partout kupuję najczęściej w LM, bo mogę naocznie wybrać kolor i wielkość. Do zdjęć kupuję czasami w owalu. Nie jest to drogie, a daje b.dobry efekt. Ostatnio oprawiłam zdjęcie dziadków, ale w kolor ecru ze złotą ramką i też super wyszło.

A o róże pytaj, Brazunia, ile wlezie - jak tylko będę umiała, to odpowiem :wink:

A te passe...i tak dalej ... to można w innym miejscu też kupić, czy tylko w LM?? Daleko mam do nich :-? Dzięki Moniś, wzięło mnie na różany zakątek w miejscu po garażowym gniocie - porobię zdjęcia i będę pytać :D

Moniś, cześć!!! Powiedz mi skąd Ty wzięłaś taką piękną oprawę do tego wykrzyżykowanego obrazu??? Jest fanstastyczna, szukam czegoś takiego!!!

Aaaaa, za kilka dni zarzucę Cię pytaniam o róże :wink: :D

Masz na myśli passe partout? Można kupić w Leroy Merlin albo na allegro. Ramkę zmienię, ale na razie dałam taką, jaką znalazłam w piwnicy. Passe partout kupuję najczęściej w LM, bo mogę naocznie wybrać kolor i wielkość. Do zdjęć kupuję czasami w owalu. Nie jest to drogie, a daje b.dobry efekt. Ostatnio oprawiłam zdjęcie dziadków, ale w kolor ecru ze złotą ramką i też super wyszło.

A o róże pytaj, Brazunia, ile wlezie - jak tylko będę umiała, to odpowiem :wink:

A te passe...i tak dalej ... to można w innym miejscu też kupić, czy tylko w LM?? Daleko mam do nich :-? Dzięki Moniś, wzięło mnie na różany zakątek w miejscu po garażowym gniocie - porobię zdjęcia i będę pytać :D

na allegro jest sporo i widziałam, że cenowo taniej :wink:

A u Ciebie, Brazunia coraz piękniej - byłam wczoraj w odwiedzinach i nie mogłam się napatrzeć :D A ten modrzew... bajkowy :D :wink:

Bo dzieci za dużo mają, tak na co dzień spełniamy ich zachcianki, a później nie ma co wymyśleć pod choinkę.

My z mężem mamy fajnie... ja mu kupię okna, a on mi dach :wink: :roll: :lol:

akurat w moim przypadku jest inaczej - nie jestem matką spełniającą zachcianki :wink:

ja mam już wprawę mówię twardo że nie i konieć Piotruś już wie że płacz nic nie daje jeśli wiem że będę mogła coś Mu kupić później to obiecuję że kupię jeśli nie to mówię że nie kupię bo nie mam pieniążków trudno czasem czegoś odmówić no ale jeszcze trudniej na te wszystkie zachcianki zarobić :lol:

dzień dobry

ja też staram się pod tym względem zachować rozsądek i własnie jakieś takie droższe rzeczy budzące ewidentne pożądanie u mojego dziecka są zostawiane do zakupu na gwiazdkę czy mikołaja :lol: :lol: :lol:

ja mam już wprawę mówię twardo że nie i konieć Piotruś już wie że płacz nic nie daje jeśli wiem że będę mogła coś Mu kupić później to obiecuję że kupię jeśli nie to mówię że nie kupię bo nie mam pieniążków trudno czasem czegoś odmówić no ale jeszcze trudniej na te wszystkie zachcianki zarobić :lol:

Robiłam zawsze tak samo w przypadku swojego Pawełka i jestem z tego b.zadowolona, ponieważ dzisiaj widzę efekty - oczywiście pozytywne :D Problem w tym, że moje dziecię jest w trudnym wieku jeśli chodzi o prezenty - wiem, co by chciał, ale obawiam się, że jak sama dokonam wyboru, to np. jakiś detal nie będzie na topie i nie będzie nosił (w przypadku ciuchów), lubi męskie perfumy, ale dostał już od Mikołaja , a poza tym ma parę zainteresowań, ale również w sprawie zakupu lepiej byłoby gdyby sam dokonał wyboru :roll: Nie uznaję dawania pieniędzy na świąteczne prezenty, więc ta sprawa odpada. Z jednej strony wiem, że P. jest taki, że ucieszy się nawet z drewnianej szkatułki na drobne pierdółki, a z drugiej jest już prawie dorosły i chciałabym kupić coś wyjątkowego. Niedobrze mieć takie stare dziecko :lol:

witam misis Monika :roll: i all ladies looking here :p Hmmmm :roll: maluje , haftuje , szydełkuje ,dobrze gotuje , zna się na kwiatach ma skróty :wink: mgr.i dyr. :roll: co tam jeszcze nie wiem :roll: I na dodatek jest PIĘKNA JAK RÓŻA :roll: ....eeee, muszę się przejść normalnie na spacer :wink: :wink: :wink:

tak własnie sobie wczoraj pomyślałam, że dawno doctorek nie zaglądał na FM :lol:

co tam na budowie słychać? działacie coś jeszcze przed Nowym Rokiem?

witam misis Monika :roll: Wiem że pomyslałas sobie o doctorku , noo bo któż tak komplementuje?, kogóz sie tak przyjemnie czyta?aaa :p :p :p

AA o plackach wiem booo :roll: Przecież zakalec z twoich rąk by nie wyszedł :wink: :wink: hi hi tak naprawde to gdzieś czytałem na forum że są dobre a pamięć mam absolutną 8) a na moim ranczo jeszcze może ziemie wyrównam . okna pofoliowałem AAA zresztą sama zobacz hi hi . nara Monik :wink: :wink: :wink: [/i]