Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu, dziękuję za kawusię :wink:

Beatko - ciekawe, czy w naturze stół okaze się równie piękny :roll:

Wusia - Legrand to jedna z lepszych firm :wink: Obawiam się tylko, czy nie będzie konieczne teraz zakupienie wszelkich wnętrzności tej skrzynki również tej firmy - mogą inne nie pasować :roll:

Moniu, to nie kupiłaś kompletu??? To przeważnie wszystko już w tym jest :-? U mnie bynajmniej było :o

Gosiu, dziękuję za kawusię :wink:

Beatko - ciekawe, czy w naturze stół okaze się równie piękny :roll:

Wusia - Legrand to jedna z lepszych firm :wink: Obawiam się tylko, czy nie będzie konieczne teraz zakupienie wszelkich wnętrzności tej skrzynki również tej firmy - mogą inne nie pasować :roll:

Moniu, to nie kupiłaś kompletu??? To przeważnie wszystko już w tym jest :-? U mnie bynajmniej było :o

Nie, w tej cenie jest sama skrzynka. Elektryk dopiero powie co trzeba do srodka. W żadnej hurtowni nie spotkałam się ze skrzynką skompletowaną :o Wszystkie są puste, o ile mi wiadomo :roll: Chyba, że jest w środku coś, o czym nie wiem :roll:

dzień dobry

Moniu jak tam u Ciebie na działce u nas strasznie drzewa poniszczone i mnie z róży agrowłókninę ściągło nie wiem co bedzie na wiosne po tym lodzie :cry:

U nas tak zasypane wszystko, że nie możemy nadążyć z odśnieżaniem :roll:

Bardzo mi się podoba ta zima :D Nareszcie dzieciaki coś z tej zimy skorzystają :D Nie wiem jak jest na działce, ponieważ zamarzła nam kłódka i nie ma jak wejść :lol: Jak mi się uda, to jutro podjadę zobaczyć co i jak, bo sama jestem ciekawa :roll: Obawiam się jednak, że hortensje owinięte kartonami mogą być połamane, bo prawdopodobnie pod ciężarem śniegu zapadła się góra pudła :-?

Cześć Monia ,zasypanaś?

Baaaardzo :lol:

Śniegu mamy tyle co w Zakopanem :lol: Nawet, powiem szczerze, nie narzekam, tylko obawiam się, że jednak moja upragniona wiosna może przyjść z opóźnieniem :roll: Kupiłam wczoraj całą donicę krokusów, więc w domu mam już wiosenny nastrój, ale czuję, że na wiosnę działkową przyjdzie trochę poczekać :-? Mimo wszystko nie dopadają mnie nastroje melancholijne, mam chęć do działania, co rzadkie o tej porze roku :wink: Pocieszam się również tym, że z każdym dniem coraz bliżej wiosennego ciepełka i będziemy mogli zacząć jakieś prace na budowie :wink:

Cześć, Gosiu - właśnie mnie cieszy, że jest tak pięknie :D Masa puchatego śniegu, a przy tym dobra temperatura, która wręcz zachęca do szaleństw na śniegu, to właśnie to, co sprawia, że zima jest piękna :D Niech taka będzie nawet cały miesiąc jeszcze, ale od połowy lutego zamówiłam wiosnę, więc później przyjmuję wyłacznie przelotne opady śniegu, naprzemiennie z mocnym słonkiem :lol:

ale jak patrzę na róże na pogięte brzozy moich dwóch z tyłu nie widziałam pierwsza z przodu dość mocno przygięta na szczęście tylko gałęzie i czubek w dół a nie całe pnie jak u sąsiada po drugiej stronie drogi niektóre miejsca jak po przejściu trąby wyglądają całe drzewa leżą jakoś tak serce boli :(