Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak wchodzilam do pracy to z gory zleciala na mnie ogromna kropla wody, makijaz mi sie rozmazal :lol: :lol: :lol:

Huuuuuuuurrrrraaaaaaa!!!!!

że kropla.... nie że rozmazał :roll: :wink:

ale to bylo we wtorek a od srody juz byl mroz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:( :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry:

dobrze, że chociaż "światełko" dzisiaj świeci :roll: , bo na termometrze -15 rano było... a myślałam, że już wiosna idzie :cry: :cry: :cry:

Moniu, fajny ten kibelek. Większość retro to takie pałacowe są... zbyt ozdobne :roll: .

Kupiłam umywalki, retro właśnie, wieczorkiem zdjęcia wkleję to sobie zobaczysz. Podobno są też do nich klozeciki, ale chwilowo nie było :roll: .

Umywalki mi osobiście się podobają i to bardzo, a cena ... nie napiszę, bo się wstydzę, naprawdę niziutka. W takiej umywalce, to chyba nie ma się co popsuć, żeby płacić za nia xxx-set złotych, nieee??? A jak zżółknie... to nawet lepiej :wink:

Moniu, fajny ten kibelek. Większość retro to takie pałacowe są... zbyt ozdobne :roll: .

Kupiłam umywalki, retro właśnie, wieczorkiem zdjęcia wkleję to sobie zobaczysz. Podobno są też do nich klozeciki, ale chwilowo nie było :roll: .

Umywalki mi osobiście się podobają i to bardzo, a cena ... nie napiszę, bo się wstydzę, naprawdę niziutka. W takiej umywalce, to chyba nie ma się co popsuć, żeby płacić za nia xxx-set złotych, nieee??? A jak zżółknie... to nawet lepiej :wink:

A może kupiaś z Kerasanu z serii retro? Mam fotkę umywalki w dzienniku, ale nie pamiętam na której stronie. Są bardzo ładne, niedrogie, ale zrezygnowałam z chęci zakupu umywalki na nodze. Już postanowiłam, że będzie umywalka nablatowa, na dębowej komódce. Kibelek mi się spodobał, głównie ze względu na cenę. Bardzo mi się podoba inny, na który zachorowałam w Max Flizie, ale tamten kosztuje prawie 2,5tys.zł :roll: :( :cry: Raczej niemożliwa kwota. W ogóle wszystko, co mi się podoba jest potwirnie drogie, a z kolei półśrodki - tańsze, niby ładne, ale ... nie przemawiają do mnie :-?

owszem jest, jeśli można tak powiedzieć o misce, piękna, ale spróbuj usiąść na niej i niech Ci zimna ceramika wystająca poza deskę dotknie ciała (obojętnie zimą czy latem),brrr

możliwe, ale raczej retro tak mają :roll:

jakoś to będziemy musieli przeżyc ... chyba :wink:

owszem jest, jeśli można tak powiedzieć o misce, piękna, ale spróbuj usiąść na niej i niech Ci zimna ceramika wystająca poza deskę dotknie ciała (obojętnie zimą czy latem),brrr

możliwe, ale raczej retro tak mają :roll:

jakoś to będziemy musieli przeżyc ... chyba :wink:

moja babcia sobie kocykiem obszyła :lol: :lol: :lol: ... deskę :lol: :lol: :lol:

A może kupiaś z Kerasanu z serii retro? Mam fotkę umywalki w dzienniku, ale nie pamiętam na której stronie. Są bardzo ładne, niedrogie,

:o :o :o :o

W ogóle wszystko, co mi się podoba jest potwirnie drogie, a z kolei półśrodki - tańsze, niby ładne, ale ... nie przemawiają do mnie :-?

mam nadzieję, że mnie kiedyś odwiedzisz... przemówią :roll:

źle mnie zrozumiałaś...

podoba mi się taka umywalka na nodze, kibelek do kompletu itp i rok temu kupiłabym od ręki, ale teraz chcę inaczej - szafka/ komódka i na blacie umywalka, jaką wrzuciłam kiedyś w dzienniku. Powody są inne - łazienkę mam niedużą, a gdzieś trzeba schować środki czystości i ręczniki. Chowane za lustrem, jak u Ciebie nie wchodzą w grę, bo mam już piękne lustro i chcę je wykorzystać. Z tego powodu, że część rzeczy mam i chcę je wkomponować w nowy wystrój, wynikają również moje trudności w wyszukaniu czegoś, co chcę. Z kolei wc ... podoba mi się ten, który dałam wczoraj do dziennika, ale coś nie do końca. Za to ten z Max Flizu kupiłabym od razu, gdyby nie cena :roll: Do niego jestem przekonana w 100%, ale nie do ceny. Z tym z Hybnera jest odwrotnie - cena kusząca, a wc-cik w 90%. No i tak jest z większością sprzętów. Oglądałam meble do kuchni... Podobają mi się tylko te, które są drewniane, a te niestety znowu kosztują masę pieniędzy. Z kolei wiem, ze mdf-u nie kupię, bo mam już drewniany stół, krzesła i kredens, które chcę również umieścić w tej nowej kuchni. No i w tym jest cały problem. Oczywiście będę szukać jak najtaniej, to chyba naturalne :wink: Mam też namiary od jednej forumowiczki na firmę górali, która wykonuje przepiękne drewniane meble i nie wiem, czy nie skończy się właśnie na takim zamówieniu - wychodzi taniej, a w 100 % naturalnie. Nie wiem, czy to wyjaśniłam "czytelnie", bo oglądam Supermana i piszę z przerwami :oops:

Ja miałam oglądać z dzieckiem... ale mi bloga podrzuciłaś :lol: :lol: :lol:

oglada z tatą :wink:

A z mdf-em walczę w głowie od dobrego tygodnia :roll: . Nijak mi nie pasi do stołu i krzeseł, które bardzo bym chciała do kuchni.

A do stołu to i komódka może być... i witrynka...

i chyba w ogóle nie będę miała mebli kuchennych :x , takich normalnie kuchennych, zabudowanych na wymiar...