Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas nad ranem musiało być ok.-25'C :-? Biedne zwierzaczki, które zimują na dworze :cry: Ten psiak, którego dokarmiałam, nadal pląta się po okolicy. Ostatnio widziałam go jak spał na chodniku zwinięty w kłębek :cry: :cry: Na tym mrozie :o Myślałam, że nie żyje, ale nie było się jak zatrzymać, bo pędziły za mną samochody, a to było przy głównej ulicy. Wczoraj jednak widziałam go biegnącego gdzieś. Najgorsze jest to, że może by ktoś przygarnął, ale on jakiś taki wypłoszony i dziki trochę - bardzo się boi ludzi i ucieka, jak ktoś chce podejść. Dokarmiają go ludzie po troszku, ale trzeba zostawić jedzenie i odejść, bo inaczej nie weźmie.

Moniu, inspiracje wkleiłaś piękne!! :o

A ten kibelek widziałam u kilku osób na fm, wygląda baaardzo zgrabnie ;-) Sama go planuję, bo też wszędzie geberity :D

a te łuki :roll: super!!! Ja jeszcze chcę dodatkowo drzwi łukowe do tego :)

U mnie nie będzie drzwi wejściowych z przedpokoju/ hollu do salonu, z kuchni do salonu i przedpokoju do kuchni. Inspiracje mam mniej więcej od 5 lat w gazecie, ale jakoś tak mnie dzisiaj naszło, żeby wkleić w dzienniku, bo zima mi się dłuży i trza się czymś zająć :lol: Cieszę się, że się spodobały :wink:

Dardurdko, wklej link do dzienników z tymi kibelkami - koniecznie muszę zobaczyć jak się prezentują w całosci łazienki! Pliss.

Monia bardzo podobaja mi sie te luki wykonczone drewnem, bardzo oryginalne

No i bardzo praktyczne :wink:

Mam teraz w domu łuki bez drzwi wymalowane od wewnątrz na biało i w zasadzie raz do roku wymagają odświeżania, bo jednak się brudzą.

Pewnie koszt takich wykończeń (zwłaszcza, że w łuk) będzie niemały, ale myślę, że w tym wypadku warto zaszaleć, bo i efekt piękny i praktyczny, a ja z wiekiem coraz bardziej szukam praktycznych rozwiazań :lol:

Gorzej z kuchnią, bo nikt nie chce mi zrobić tego, co ja bym chciała :roll:

Są przepiękne nowoczesne kuchnie w stylu Twojej - naprawdę śliczne, ale mnie nie pasują. Są b.ładne z frontami mdf, stylizowane, ale będą źle wyglądały przy naturalnie drewnianych krzesłach, stole i kredensie, które chcę dać w kuchni, no i takie mam dylematy. Chyba zamówię u stolarza kilka szafek i na tym się skończy :lol: .

A jak Tobie się mieszka?

Qrcze, to ja nie wiem gdzie widziałam... ostatnio tak szybko przeglądam fm, że aż wstyd :oops: Jak dojdę gdzie oglądałam (od razu zwróciłam uwagę na kibelki, bo od dawna mi się podobały- zresztą jedyne retro z podwieszanych :( to wkleję konkretne zdjęcia ;-)

nie jedyne, jest więcej, ale niestety droższe :roll: Ten na przykład, który mi się niesamowicie podoba, kosztuje ok.2,5tys.zł :roll: Na zdjęciu bardziej widoczny bidet i tylko część wc, ale wiadomo o co chodzi, bo ta sama forma.

http://img397.imageshack.us/img397/5943/azienkimaxfliz007sj7.jpg