Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nawet gdyby pies był brzydki i głupi takie rzeczy nie powinny się dziać :roll:

Po kiego grzyba ona go brała - ja tego nie potrafię zrozumieć :roll:

Pewnie, że tak, ale są w ogóle brzydkie i głupie?

Wszystkie chyba potrafią tak wymownie patrzeć, że oczętami powiedzą co chcą :wink: I wszystkie są śliczne! Mój kolega miał psiurka wyjątkowo "brzydkiego" - był taki brzydki, że aż piękny :lol: :wink: i strasznie kochany i milusiński :D

niestety nie mogę odpalić tych linków, co są podane na tej stronie...ale co nieco doczytałam...i z grubsza wiem o co chodzi....ale uważam, że na takie coś nie ma słów, nie ma sił....po prostu nie ma... :cry: i to jest dramat....

Hej. Wybaczcie, ale ja nie moglam czytac tego watku, rzucilam tylko okiem. Niedawno jacys gowniarze podpalili slicznego szczeniaczka husky. Normalnie k%$#@a co to za kraj? :evil: :evil: :evil: Wszystko przez to pieprzone nieskuteczne prawo, opieszale dzialajace sluzby, policje itd. Ci znieczuleni ludzie - na krzywde zwierzat, dzieci. Nie mozna czegos z tym zrobic? :evil: :evil: :evil:

dzien dobry.

jak psinka Moniczko?

Witam wszystkich :D :D

Nareszcie mam dzisiaj prund :D , bo podczas wczorajszych wichur i burz w okolicach 20.00 nastała ciemność i trwała do rana :roll: , ale dzięki temu poszliśmy wcześniej spać i Pusiunia wstała rano w całkowicie doskonałym humorze - biega z piłeczką, chce siedzieć na oknie i obserwować kociaki wędrujące przez podwórka, zjadła małe co nieco i nie jest już smutna :D O 13.00 jedziemy na kolejne zastrzyki, ale tym razem z pozytywnym nastawieniem :D :wink:

Dziękuję wszystkim wpisującym się i obserwującym (ale również wspierającym) za kciukasy dla Pusi - na pewno czuła to wielkie wsparcie i czuje się już bardzo dobrze (tak wygląda). To była druga spokojna noc bez żadnych złych objawów, a i osłabienie dzisiaj minęło jak ręką odjął :D :D

Monia, nie dziękuj, tylko dawaj jaką fotkę Pusi :lol:

Bo gdzieś tam była, ale już daaaawno :roll: :wink:

A proszę bardzo - nie z dziesiejszego dnia, ale niedawno robione:

Tak śpi (bez nas, bo z nami to obowiązkowo w środeczku):

http://img205.imageshack.us/img205/4528/pusiuniazmczonaik7.jpg

i zaprasza do zabawy ze swoim ulubionym patyczkiem na działce :wink: :

http://img204.imageshack.us/img204/6759/pusiazpatyczkiemqi6.jpg

U nas znowu burza :-?