Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozebrałam starą lampkę mosiężną i uzyskałam potrzebne elementy :wink:

Gdybym miała więcej czasu, to zrobiłabym z cieńszych, złotych nici ładniejszą siateczkę, ale z braku czasu jest z tasiemki i już :wink: Ładna dekoracja będzie. Do późna wczoraj robiłam dekorację z dziewczynami w szkole. Wymyśliłam sobie, ze do dekoracji użyjemy 24 choinki, ok.10 lamp naftowych i 200 świec :roll: Pięknie będzie, ale gaśnicę bierzemy do szopki na wszelki wypadek :lol: Aaaa, no i szopka tym razem powstała z ogrodowej huśtawki :oops: Ale wymyśliłam, co :roll:

Monia pieknie wyszlo kadzidlo :)

a teraz zobacz jakie dodatki znalazlam ;)

do lazienki na np gabke ;)

http://www.allegro.pl/item892748066_pojemnik_ceramiczny_l_vilain_wanienka_na_akcesoria.html

popatrz na inne przedmioty sprzedajacego moze Ci cos wpadnie w oko :wink:

piękne rzeczy :D

przyprawniczki świetne - ja uwielbiam takie pojemniczki :D

to ażurowe na ciasteczka też piękne :D

Dzięki, Aniu :D :D :D :D :D :D

Zapytam sprzedawcę, czy ma inne pojemniczki do kompletu z jednej serii, to się skuszę :D Do łazienki też ładne dodatki są :D

Cześć Moniczko! To i ja się przyłączę do zachwytów!! Bardzo podobają mi się właśnie te pojemniki na przyprawki ,tylko jeszcze mogłoby być ich więcej. Do mojej kuchni też idealnie by pasowały ,a i cena atrakcyjna :D a i pojemnik na olej i ocet do kompletu,cudo!!

Dziękuję Aniu ,bo pewnie i ja skorzystam przy okazji :lol:

Cześć Moniczko! To i ja się przyłączę do zachwytów!! Bardzo podobają mi się właśnie te pojemniki na przyprawki ,tylko jeszcze mogłoby być ich więcej. Do mojej kuchni też idealnie by pasowały ,a i cena atrakcyjna :D a i pojemnik na olej i ocet do kompletu,cudo!!

Dziękuję Aniu ,bo pewnie i ja skorzystam przy okazji :lol:

Piękne, prawda? A cena wręcz niewiarygodnie niska :D

Znalazła jeszcze jednego sprzedawcę, który ma tych pojemniczków nieco większy wybór :D Fakt - u Ciebie będą bardzo pasowały :wink:

http://www.allegro.pl/item899354728_6_elem_przyprawniki_pojemnik_bazylia_romance.html

są też takie ładne pojemniczki u tej Pani (nawet moja imienniczka :lol: )

http://www.allegro.pl/item901398427_pojemnik_herbata_tea_hermetyczny_lady_romantic.html

trochę podejrzanie niskie te ceny, ale nie orientuję się ile kosztują w sklepach takie rzeczy :roll:

cześć Moniś, jak tam ferie? :D

za wiele ich nie odczułam, ale o ile mi wiadomo właśnie minęły :lol:

No nieee, grzeszę ... Nie siedziałam cały dzień w pracy, więc w zasadzie można powiedzieć, że ferie były :wink: Od jutra zapitalam od rana do wieczora :roll: , ale za to będę miała przyjemne dwa najbliższe popołudnia :D .