Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no nie wiem zobaczymy jak im wyjdzie no dobrze mówiłam że Monia więcej ma bo u nas mówił coś o 700 czyli byłoby z 200 metrów więcej :wink:

u nas prawdopodobnie będą robić 2 panowie, więc tak szybko to chyba nie będzie :roll: , ale jak już pisałam - nie spieszy mi się :wink: , byle zaciapali wszystko pierwszą warstwą, żeby kabelki zasłonić.

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu - chcę ci bardzo podziękować za twoją pomoc w kwestii róż "marketowych" Zrobiłam tak jak napisałaś, mało to kupiłam na wyprzedaży jeszcze dwie różyczki po 0,99 zł i... przyciełam, a one wszystkie piękne i zielone. Mam nadzieję,że dotrwają do wiosny, a wtedy do ogrodu :wink:

Pozdrawiam :D

Moniu - chcę ci bardzo podziękować za twoją pomoc w kwestii róż "marketowych" Zrobiłam tak jak napisałaś, mało to kupiłam na wyprzedaży jeszcze dwie różyczki po 0,99 zł i... przyciełam, a one wszystkie piękne i zielone. Mam nadzieję,że dotrwają do wiosny, a wtedy do ogrodu :wink:

Pozdrawiam :D

Alunku, będzie dobrze :wink: Daj je teraz do chłodniejszego pomieszczenia, aby miały trochę spoczynku przed wiosną :wink:

Witam... a tu dalej tynkowo :D ... my tynkujemy tylko dół... góra w kartonach będzie... ale to i tak ok 700m2 :-? ... niemało :roll: ... ale inni mają więcej :wink: :D

no i jeszcze by się stajnię wytynkować przydało..... kiedyś :roll:

a ja wciąż kombinuję co zrobić, żeby nie było gk :roll: Coraz poważniej rozważam drewniane skosy :wink:

Ja po prostu nie cierpię gk :-?

Są sztuczne, pękają, i wydają głuchy odgłos :-?

Pierwotnie chciałam betonowe, wylewane skosy, ale niestety fachowiec nam spipcył robotę i nie dało się tego zrobić :evil:

Od tej pory wciąż kombinuję alternatywne rozwiązania, byle nie gk :roll:

eeee, ja tam wcześniej potrzebuję tej wiosny :lol:

zima jest już z lekka przeterminowana i niech się lepiej zbiera, bo w naszym mieście biedne sowy zaczęły szykać pożywienia :o W centrum miasta pojawiło się stadko 6 sów - atrakcja dla wszystkich, ale wiadomo, że pojawiły się z konieczności... z głodu :cry: W ciągu dnia śpią na jednym drzewie przytulone do siebie i można je pooglądać do woli :roll: