Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu, dopiero teraz zerknęłam mocniej na Twój poprzedni post... nie wiem co masz w pomieszczeniu 1.11 ale jakby do niego zrobić wejście z korytarza to dopiero byś miała fajną garderóbkę :roll:

sorry, że mieszam, ale tak mi się pomyślało :)

Nie, tam będzie łazienka :D . Nie trzeba nam więcej garderóbek, ponieważ na podaszu będą dwie ogromne garderoby :wink: Na dole będzie ta jedna - podręczne płaszcze, buty nasze i dla gości. Garderoby na poddaszu mają wielkość pokoju każda, więc tam będzie można poszaleć z ciuchami, lustrami, toaletkami itp :lol: Mój Pawełek zastanawia się nawet, czy nie zrobić sobie własnej sypialni z szafą w miejscu garderoby, a w pokoju - własny salonik :lol:

dzień dobry

Moniu u nas też sypie oj ta zima nie chce iść sobie od nas :(

Wusia, ale nasz śnieg to oszalał :roll: Po osiedlu nie da się przejechać samochodem. Oczywiście żadnego pługu nie zauważyłam :evil: Teraz na chwilę przestało sypać, ale za to mrozik -4'C trzyma i nie pozwoli stopnieć temu, co spadło :roll: Miło było z tą zimą tego roku, ale już chciałabym więcej słoneczka i ciepełka. Wystarczyłoby mi chociaż 10'C więcej niż jest teraz i już byłoby mi lepiej :wink: :lol:

Dobry wieczór! Śmigałaś na nartach Moniu?

Nie tylko :lol:

Jeździłam też na worku, na kurtce i w misce - w czym się dało, znaczy się :lol: :oops: :oops: Wiem, nie wypada, ale ...

Walentynkowo się witam :D

Moniko ,czyli jeździłaś na bele czym :lol: Ale zabawa zapewne byla przednia.I o to chodzi.

Śpiesznie Ci donoszę ,ze dzięki Tobie (za co jeszcze raz dziękuję) podpisałam dzisiaj umowę na zakup stołu i krzeseł .Oglądałam w realu ten stół i z czystym sumieniem mogę go polecić .Bardzo ładnie wykonany .Oprócz tego modelu facet robi jeszcze inne ,bogato zdobione stoły ,ale ten podobał mi się najbardziej .Mam tylko problem z wybraniem tapicerki na krzesła.Chciałam jakiś materiał w kolorze bakłażana,ale takiego nie było i wybrałam ostatecznie taki "brudny róż".Ale jest to jeszcze sprawa otwarta i umówiłam się z wykonawca ,ze ewentualnie zdobędę coś ładniejszego to mu dowiozę.Teraz zaczynam się zastanawiać ,czy nie lepiej zrobić coś takiego

http://img138.imageshack.us/img138/2263/p1030664.jpg

Obecnie takie mam zasłony i tapicerkę na krzesłach .Co o tym sadzisz?Czy w jednym kolorze?

jak najbardziej taki żakardzik jest OK :wink:

ja na swoich krzesłach mam skórę (jest trwała i to bym najlepiej polecała), ale musi być zpecjalna skóra, nie taka mięciutka :roll:

mimo wszystko, ta tkanina wydaję się w porządku :D :wink:

cieszę się, że jesteś zadowolona z namiarów na sprzedawcę :wink:

Bardzo jestem zadowolona ,bo i cena mi jak najbardziej odpowiada. :D Skóra tez poniekąd wchodzi w grę ,mojemu M bardzo się podobała i można zrobić z takimi ćwiekami (wiesz o co mi chodzi).Z tym żakardem ,to przynajmniej nie miałabym problemu z kupnem ,bo ściągnęła bym zasłony i już . :D po drodze ,nie uwierzysz ,ale trafiłam na dwór Jankamy .miałam nawet wstąpić na kawę .Dopiero by się zdziwiła :lol: :lol: ot ,uroki internetu!! :lol: :lol:

Bardzo jestem zadowolona ,bo i cena mi jak najbardziej odpowiada. :D Skóra tez poniekąd wchodzi w grę ,mojemu M bardzo się podobała i można zrobić z takimi ćwiekami (wiesz o co mi chodzi).Z tym żakardem ,to przynajmniej nie miałabym problemu z kupnem ,bo ściągnęła bym zasłony i już . :D po drodze ,nie uwierzysz ,ale trafiłam na dwór Jankamy .miałam nawet wstąpić na kawę .Dopiero by się zdziwiła :lol: :lol: ot ,uroki internetu!! :lol: :lol:

to tak, jak ja kiedyś trafiłam na dwór Ged'a :lol:

ja jednak wstąpiłam, nie mogłam sobie odmówić :lol: :lol:

jak na żywo prezentuje się dworek Jankamy?

Co do krzeseł ... ćwieki i skóra - jestem za :D