Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Beatko, a ja bym dała coś takiego "aksamitnego" wiem że się wyciera, ale ja myślę o takim materiale którym jest obity wybrany przez Ciebie wypoczynek, taki czekoladowy!!! Wtedy byłaby spójność między jadalnią i salonem bo to w końcu jedno pomieszczenie... tak jak zresztą u mnie, i ja właśnie myślę o tego typu rozwiązaniu ;-)

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No mam na podjecie ostatecznej decyzji jeszcze ten tydzień .Iwonko ,pewnie myślisz o alcanatrze .To jest bardzo wytrzymały materiał.mam go już ładnych parę lat ,był trzy razy prany odkurzaczem piorącym i nic się nie dzieje. :Da jeżeli chodzi o dworek J ,t to lepiej się prezentuje w realu niż na zdjęciu ,ale nie byłabym chyba babą ,jak bym nie miała żadnych uwag :lol: :lol: :lol: Wyślę na priv

a jeżeli chodzi o dworek J ,t to lepiej się prezentuje w realu niż na zdjęciu ,ale nie byłabym chyba babą ,jak bym nie miała żadnych uwag :lol: :lol: :lol: Wyślę na priv

Hej babo... nie czepnęłaś się do podbitki... bo taką właśnie mam zamiar zrobić :roll: :-?

Aaaa... i śpiewaj, gdzie takie zasłony można kupić.... będą mi niezbędne :roll:

Cześć Moniu :)

a u mnie i od południa i od północy bo pusty domek stoi z tym że od południa nieco cieńsza warstwa to wszystko przez ten marznący deszcz który tyle szkód na naszym terenie wyrządził :evil: śnieg przymarzł do dachu i spaść nie może pomimo że dach ma nachylenie koło 45 stopni :(

my też martwimy się o dach, bo sniegu spokojnie ok.40-50cm będzie, zwłaszcza właśnie na północnej części :roll: :(

M. próbował co nieco zrzucić, ale cieżko idzie, bo cały dach oblodzony pod pierzyną śniegu i śnieg się na tym mocno trzyma :-? Jedyna nadzieja w dodatniej temp. w najbliższych dniach :roll:

Hmm, byłam dzisiaj na działce ... koszmar - nie da się wejść w normalnych kozakach :roll: Potrzebne gumowce jak dla rybaka - takie do połowy ud :lol: :lol: Na dachu potężny tonaż, ale ponoć jutro ma być nieco cieplej, więc może choć trochę stopnieje :roll: Słońce by się zdało, żeby rozgrzało dach - wówczas byłaby szansa, że śnieg zjedzie w dół :roll:

dobry wieczór

u nas małżon ustalił grubosć śniegu na dachu na pół metra i wziął się za zrzucanie głównie oczyścił dolną połowę dachu więce tera jak odwilż będzie to może pod ciężarem góra zjedzie po w miarę oczyszczonym dole :roll:

dobry wieczór

u nas małżon ustalił grubosć śniegu na dachu na pół metra i wziął się za zrzucanie głównie oczyścił dolną połowę dachu więce tera jak odwilż będzie to może pod ciężarem góra zjedzie po w miarę oczyszczonym dole :roll:

u nas miejscami jest nawet więcej niż 0,5m - na szczęście na szczytach, gdzie wiatr nawiewa śnieg :roll:

przeraziłam się dzisiaj, jak to wszystko zobaczyłam :-?