Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Lejdis :p hmmm, Wy to się chwalicie czy żalicie , bo nie wiem o co kaman z tym śniegiem :roll: :roll: A z tymi centymetrami to przesadzacie zawsze na plus :roll: a ja myślałem że to tylko przypadłośc męska hi hi :wink: Ps. ja to się pierdołami , znaczy tym białym nie przejmuje :roll: zaraz to spłynie ... nara lejdis :p :p :p

a ja się martwię, bo to ogrom śniegu i niestety jest b.ciężki :roll:

całe szczęście, że od wczoraj po trochu zaczyna topnieć :wink:

U nas też tak było rano, ale później, w południe nawet troszkę słoneczka wyjrzało i temp. podniosła się na tyle, że sporo śniegu zaczęło topnieć, główne drogi są już zupełnie czarne, choć na dachach wciąż pełno śniegu. Jutro ma być jeszcze cieplej, więc jest szansa, że zacznie spływać z dachów :D Mroźne noce zapowiadają niestety do końca miesiąca :roll:

ja sie boję o te biedne małe roślinki pod skorupą lodu, też mam ich troszke i szkoda byłoby gdyby to wszystko zmarniało :(

Nie ma się co martwić - w najgorszym wypadku połamią się i odrosną :wink:

Ja w zasadzie się bardzo nie martwię (może błąd :roll: ) - bardziej się martwię o to, że po tak namoczonej ziemi chwasty będą rosły jak oszalałe i nie nadążę plewić, albo podczas plewienia zamiast chwastów wyrwę młode, wybijające się roślinki :-?

U nas dzisiaj słoneczko wygląda zza chmur i od rana jest temp. 0'C, więc będzie odwilż w ciągu dnia na 100% :D :D :D :D Nareszcie :D

A tak w ogóle, to co Ty, Madziu, masz pod avatarkiem? Południowa Wielkopolska? Zmieniłaś miejsce zamieszkania?? :o

dzień dobry

u mnie też słoneczko świeci i przysłali mi wczoraj ekspresowo stelaże do kibelków aż w szoku jestem :lol:

Misis Wuuuu :roll: Kurde normalnie nie wiem co Tobie sie bedzie działo, jak Ci przyślą klamki do drzwi , albo żyrandol :wink: to dopiero będziesz miała odlota , możesz nawet dostać ten nooooo tego, jak to sie nazywa? kurde - zapomniałem Hi Hi 8) 8) Ps. Sorry p. Moniko i p. Wu , ale dzisiaj jestem Mr. Hyde :wink: :wink:

Moniu takie 4 w 1 z grohe z kwadratowym przyciskiem :D

Doctor a bo wiesz niezbyt często się zdaża żeby jak isza na allegro że błyskawiczna wysyłka to taka był ja w poniedziałek po południu kasę przelałam a w środę do południa już stelaże przyjechały :lol: :lol: :lol: i możesz się śmiać mnie to nie przeszkadza staram się cieszyć drobnymi przyjemnościami i nawet taki stelażyk to powód do radości :wink:

Moni, ja jestem rdzenną mieszkanką południowej wielkopolski :D

chyba mnie z kimś pomyliłaś :D

U mnie dziś też odwilż i piękne slońce, kapie z dachów aż miło :D

Niestety z tymi chwastami możesz mieć rację, a że działkę masz sporą, szykuje się pracowita wiosna w ogrodzie :D Ja narazie mam mini ogródek i wysypałam wszędzie korę, tak około 10 cm, zdaje to egzamin, choć co żywotniejsze chwasty przebijają się do słońca. Działka którą kupiliśmy ma 1700 m2 i aż sie boję tej roboty :) Tym bardziej że mój mąż nie podziela mojej pasji sadzenia i pielęgnowania roślin :cry:

ja tez Cie pomylilam z nasza wroclawska Madzia, ma taki sam avatar :roll: :roll: :roll:

ja tez Cie pomylilam z nasza wroclawska Madzia, ma taki sam avatar :roll: :roll: :roll:

nie spotkałam jeszcze nikogo na tym forum z takim avatarem, a Wy mówicie, ze na dodatek też Magda :roll:

podeślij mi linka do niej, zerknę co i jak i chyba zmienie swój :wink:

o Matko, byłam przekonana, że jesteś Madzią z Wrocławia, z którą spędziłam pół nocy będąc u Ani :o :roll: :lol: