Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo sie ciesze, ze z Pusia calkiem dobrze. Ucaluj ja ode mnie koniecznie. :D

Dziękuję :D Już ucałowana w środek noska :lol: :lol: Właśnie świętowała swoje 10-te urodzinki :lol: Dzisiaj skończyła 10 lat i z tej okazji dostała gotowanego kurczaka, spineczkę do włosków i nową, gumową piłeczkę :wink: :D

a jaki kolor spineczki?

różowiutki, bo takie lubi najbardziej (a niby kolorów psiaczki nie rozróżniają :lol: ) - jak Jej daję do wyboru różową i np. niebieską, to zawsze wybiera różową :lol: - to takie zwykłe spineczki-żabki, bo te są najwygodniejsze i nie ciągną podczas zabaw, tylko co najwyżej spadną :D

a jaki kolor spineczki?

różowiutki, bo takie lubi najbardziej (a niby kolorów psiaczki nie rozróżniają :lol: ) - jak Jej daję do wyboru różową i np. niebieską, to zawsze wybiera różową :lol: - to takie zwykłe spineczki-żabki, bo te są najwygodniejsze i nie ciągną podczas zabaw, tylko co najwyżej spadną :D

no moja kochana psinka, rozowy, moj ulubiony :wink:

Ale taka psinka to chyba je odrobinke tylko?

zależy co :lol: :lol: :lol: - kurczaka, to potrafi zjeść całą nogę, a np. kiełbasy nie znosi :lol: suchej karmy zjada mniej więcej garść dziennie, no a słodycze :roll: chyba nie ma umiaru, ale ja Jej nie daję możliwości sprawdzenia ile mogłaby zjeść :wink: - jak tylko poczuje coś słodkiego, to aż cała drży, tak bardzo chce :lol: :lol: A wiecie, że czekolada jest trucizną dla piesków?? :o