Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu, widziałam, że planujesz ogrodzenie... u mnie też prawdopodobnie będzie betonowe (tańsze), można je wykonać samemu dzięki specjalnej formie ;-) w którą wkłada się zbrojenie i zalewa betonem :) Chociaż prawdę mówiąc wolałabym kamienne, coś w tym stylu, tylko z innymi przęsłami:

http://www.muratordom.pl/zdjecia/mocna_granica_asz.jpg

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000001e811d69/1/20/meceU9wW6j8nORfOYitMvhovNQHcjJL7.jpg

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000001e811e80/1/10/y7k8sx116j9FxLNX4te_qFSwZjylavRV.jpg

choć jest kilka betonowych ogrodzeń które mi się podobają, jedno z nich (ok.Lublina) wklejała Karolina i Artur w swoim dzienniku ;-)

Dziękuję - już lecę pooglądać do Karoliny :wink:

Najpierw przylazłam do Ciebie... z zażaleniem :evil:

Ktoś mi tu przebąkiwał o mokrym poniedziałku :-? ... nooooooo, koooochaaanaaaa.... jak się ma taaakie układy, tam na górze...

to można by cuś zaradzić, żeby się kuleżance budować nie odechciało :roll: :-? ... nieeee?????

Ja chromolę TAKĄ wiosnę :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol:

Nie mów, że się Wam nie powiodło cięcie :o

U nas cały dzień było w miarę słonecznie, tylko wiuchało tak, że łeb chciało urwać :evil:

Oczywiście nie odmówiłam sobie pobytu na działce - kupiłam 10 worów kory i rozplantowałam na rabatce :D :D

Jak miało się nie udać :roll: ... rano jak jechaliśmy to nawet słońce świeciło... gorzej później :-? ...

Powiem tyle... zzzzimno, mokro... i do domu daleko :x ...

Jak już dojechaliśmy to głupio było wracać, bo daleko. Więc chlastaliśmy aż miło, tylko właśnie wiuchało :roll: ... mało mi chłopa z drzewa nie zdmuchło :D

Cały dzień padało, a jak skończyliśmy i się przebieraliśmy to LAŁO... i tak się zastanawiam, czy cały czas tak padało ino nie zauważyliśmy, czy właśnie zaczęło :roll:

Wusia, czemu tak uważasz? Co się stało :roll:

Doctor, raczej się nie mylę w tym, co napisałam. Oczywiście są wyjątki id tego, co tam piszę, ale ... niestety tak jest. Zresztą to nie tylko moje zdanie - większość osób tak uważa. Baa, nawet zarządzający systemem oświaty wiedzą, że tak jest, ale nie wiedzą jak się z tym uporać. Zwróć uwagę, że dzisiaj niemal każdy uczeń po zakończeniu gimnazjum idzie do szkoły średniej (namiastka do zawodowej). Niektórzy z biedą ciągną, albo pozostają na kolejny rok w klasie i tak się męczą na siłę oni sami i uczący ich nauczyciele - to bez sensu. Znacznie lepiej sprawdziliby się przygotowując się do konkretnego zawodu, zwłaszcza, że na rynku brakuje dobrych fachowców.

dzięń dobry :roll: misis Monik :evil: Dlaczego we wszystkim obarcza i wini pani te dzieci i młodzież. Dlaczego z uporem pani twierdzi ze są bardziej tępi niż pani pokolenie? :roll: Mnie się wydaje że wina leży w biedzie tego kraju ,braku pracy , a ztym związane zamykanie szkól zawodowych oszczędnościami w eduk. młodz..Winni są tez troche sami rodzice bo za wszelka cene chca wykształcić swoje dzieci, ale ta wina jest uspraw. :roll: Myślę że też nie było by panią stać powiedzieć swojemu synowi zostań introligatorem , nie męcz siebie a wszczegulności bardzo zapracowanych nauczycieli......... :roll: Coś mi sie wydaje ze bardziej pani sie przejmuje chor.kwiatuszkami , niz tymi biednymi dziećmi , które za nic winy nie ponoszą :roll: Zauważ że oni maja duzo trudniejszy start niz nasze pokol. :wink: :wink: :wink: Ps. Tylko nie krzycz na mnie proszę i nie tłumacz Mi , bo to wyjdzie na nic a mogłbym tylko sobie pomyśleć że masz bardzo rozdente EGO :roll: . Ja zdania nie zmieniam ... Jeżeli w czymś poczułaś się urażona , to sorry nie było to moim zamiarem :wink: :wink: