Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam dzisiaj w LM kupić róże a oni mi na to że mają ogród jeszcze zamknięty :cry: :cry: :cry:

:o :o A u nas otwarte i spory wybór roślin - magnolie, iglaki, rhododendrony, azalie, wierzby szczepione, róże. Nie ma jeszcze żadnych bylin, bo trochę za wcześnie, ale reszta owszem :roll: Moze to zależy od warunków lokalowych LM :roll:

Witam wiosennie :D

Moniu, ja też dzisiaj nie mogłam się oprzeć zakupom wiosennym 8) A teraz proszę o poradę: kupiłam sobie tawułkę i łubiny czy mam je posadzić już w ogrodzie, czy jeszcze za zimno i najpierw w domu przetrzymać :roll: Jedną tawułkę kupiłam już wcześniej i musiałam w domu wsadzić w doniczkę. Teraz ma już 3 listki i nie wiem co z nią :roll: Kiedy do ogrodu??? Ale ze mnie ogrodniczka, co? :wink: :oops: :oops: :oops:

Pozdrawiam cieplutko :D

Witam wiosennie :D

Moniu, ja też dzisiaj nie mogłam się oprzeć zakupom wiosennym 8) A teraz proszę o poradę: kupiłam sobie tawułkę i łubiny czy mam je posadzić już w ogrodzie, czy jeszcze za zimno i najpierw w domu przetrzymać :roll: Jedną tawułkę kupiłam już wcześniej i musiałam w domu wsadzić w doniczkę. Teraz ma już 3 listki i nie wiem co z nią :roll: Kiedy do ogrodu??? Ale ze mnie ogrodniczka, co? :wink: :oops: :oops: :oops:

Pozdrawiam cieplutko :D

:lol: piękne zakupki :D

Ja na razie nic nie sadzę i czekam aż ziemia dobrze odmarznie i zyska wyższą temp., więc jeszcze parę dni ciepła by się zdało. Wsadź do doniczek i zostaw w chłodnym miejscu.