Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu, śliczniusie bielaski :D :D U mnie aktualnie kwitną w domu hiacynty w ilości 9 szt., a 4 kolejne czekają na balkonie (nie daję do mieszkania, bo czekam aż te obecne przekwitną i wówczas przyniosę nowe :lol: - w domu niestety zbyt szybko się rozwijają :roll: )

Wusia, a po co przesadzasz?

Moniu.....

Dzień dobry (zapomniałam :oops: gdzie moje dobre wychowanie)

Czy mogłabyś mi podać adres jakiegoś sklepu wysyłkowego (sprawdzonego), w którym mogłabym kupić krzaczki na żywopłot? Dokładnie chodzi mi o graby ale takie z gołymi korzonkami (bo te w doniczkach są w moich ogrodniczych przeraźliwie drogie) potrzebuję ich dużo a takie są dość tanie.

Muszę wreszcie ruszyć z żywopłotem :D

Czekam z niecierpliwością Iza.

Moniu.....

Dzień dobry (zapomniałam :oops: gdzie moje dobre wychowanie)

Czy mogłabyś mi podać adres jakiegoś sklepu wysyłkowego (sprawdzonego), w którym mogłabym kupić krzaczki na żywopłot? Dokładnie chodzi mi o graby ale takie z gołymi korzonkami (bo te w doniczkach są w moich ogrodniczych przeraźliwie drogie) potrzebuję ich dużo a takie są dość tanie.

Muszę wreszcie ruszyć z żywopłotem :D

Czekam z niecierpliwością Iza.

Izuś, niestety nie znam wysyłkowego sklepu z żywopłotem :(

Moniu dawno u Was nie byłam :oops:

przyszłam sobie przypomnieć co mogę z rózami rabatowymi zrobić...

czas juz na przycinke, czy poczekac aż forsycje zaczną kwitnąć?

kuchnia z seartu- przepiękna!!! :p

Ja bym zaczekała - forsycje zakwitną już niebawem, bo pąki są mocno nabrzmiałe :wink: :D

Monia czy Ty przypadkiem nie pochodzisz z okolic Nowego Sącza?

Ja własnie jestem z N> Sącza i bardzo dobrze są mi znane górzyste widoki na Twoich zdjęciach, do Perły Południa też czasami jeżdzę i od razu rozpoznałam tego górala ze zdjęcia.

Widzę, że masz niezwykły dar do kwiatów, ja będę niebawem urządzać swój ogród i jeśli będę mogła to zapytam nie raz o radę, jeśli nie będziesz miała nic przeciwko.

Pozdrowionka!