Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooooooo dzięki....za wieści...a te dwa lata to od daty wydania decyzji tak?

Nie chcę Cię wprowadzić w błąd, więc lepiej to sprawdzić, ale tak słyszałam, że od uprawomocnienia decyzji o pozwoleniu, a później podczas budowy też nie może być dłużej niż dwa lata przerwy w etapach budowy (liczą się daty wpisów w dzienniku budowy).

serdeczne dzięki....już koleżankę uświadomiłam...

ale powiem Wam że nie ma chyba nic gorszego niż kupowanie mieszkania od psiapsiółki...teraz ze sobą nie rozmawiają - no bo jest problem z kasą, bo bank się zlisił i coś tam modzi... :roll: i nie dał jeszcze kasy....eeeeeee

to ja wolę moich depesi...przynajmniej nie mam tego typu oporów...bo wtedy to już byłby zupełna kicha... :-?

Monia, ależ Ty wytrwała z tym drewnem na więźbę, gratuluję determinacji i tego, że znalazłaś to, czego szukałaś :) . To teraz czekam na dach.

Coś mi się wydaje, że wrześniowym numerze murator poświęcił Twoim perypetiom z góralami kilka linijek tekstu, str. 81; jakbym o Waszym domku czytała :roll:.

pozdrawiam :D

b.

Monia, ależ Ty wytrwała z tym drewnem na więźbę, gratuluję determinacji i tego, że znalazłaś to, czego szukałaś :) . To teraz czekam na dach.

Coś mi się wydaje, że wrześniowym numerze murator poświęcił Twoim perypetiom z góralami kilka linijek tekstu, str. 81; jakbym o Waszym domku czytała :roll:.

pozdrawiam :D

b.

Tak, czytałam - możliwe, że to zasłynęli moi górale :wink: .