Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też mi się tak wydaje .Szerokość przypuszczam musiała by być około 0,5 metra.

Sądzę, że ok.40-50cm. Daszki ok.60cm, a kula ok.15cm. Tak wstępnie policzyłam, jak się tym zajęłam jakiś czas temu. Znalazłam nawet firmę, która by zrobiła takie daszki i kule, ale kule tylko o średnicy 12cm, a to za mało, więc tymczasowo odstawiłam tę sprawę na bok. Wrócę do tematu niebawem, jak tylko uporamy się z instalacjami, tynkami i oknami, czyli za jakiś miesiąc :roll:

moje magnolie zdjęcie z wczoraj :o

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S6sFrzHxeYI/AAAAAAAADLE/qPaLUhwxBBE/s720/IMG_3320.JPG

na 11 pąków 9 rozwitło :o

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S6sFyLcMuYI/AAAAAAAADLU/ZquLM9ONVAo/s576/IMG_3338.JPG

aaaa skoro tak dobrze im idzie to kupiłam jeszcze dwie :p :P :p

Teraz to już tylko na "spacery" je wyprowadzam na słonko a na noc chowam do domu... bo się boje, ze przemarzną nocami :roll:

Moniu piasek to póki co taki do zasypki fundamentów kupowaliśmy to coś po 170 zeta wysępiliśmy od gościa bo wszystko nam woził i żwirek i piasek no i Marcin go już wcześniej znał a do fundamentów to poszło piachu aż serce boli a takiego do tynków nie kupowaliśmy jeszcze ale na pewno droższy bedzie

a ta ziemia to ktoś ściągnął całe wielkie pole i sprzedawał dlatego taniej :roll:

250 ,to rzeczywiście tanio.Nam przed domem facet od kostki nie kazał podnosić .Dopiero po ułożeniu kostki.Mówi ,ze poziom jest w miarę dobry.Ale Z tyłu musimy sporo nawieźć ,ponieważ ostatni schodek od tarasu w zamiarze ma zlewać się z trawa ,a w tej chwili ostro muszę zadzierać nogę ,aby na niego wejść . :D