Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ja już mam okna umyte złamałam się i umyłam :lol:
WUU _ przecież Ty chora jesteś :-? krzyż Ci złapało ..... A mnie przeciwnie jak tobie :roll: zespól szyjny złapałam ,i wiesz co , zastrzyki biore kurde :x :x i nicc nie robie tylko se leże

doctor to Ty kobietą jesteś :o :lol: :lol: :lol: no złapało złapało :roll: nie pierwszy i nie ostatni raz żyję z tym już kilka ładnych lat więc zdążyłam się przyzwyczaić jakbym się tym miała przejmować to nic bym musiała nie robić :lol: jak boli za bardzo to się łyka przeciwbólowe a jak boli normalnie to się tego nie zauważa :lol: a za mnie zrobić nie ma kto więc se nie poleżę :-? zresztą leżeć też się nie da :lol:

Dobry wieczór...

Zaległości komentarzowych nie nadrobię, ale melduję, że jestem :D ...

a bóle różniste znam z autopsji :D ... obecnie tricepsy :-?

Pozdrawiam :p

aaaaa.... zapomniałam... grudzień chce mi zakwitnąć :-? ... mam się bać :roll: :-?

jaki grudzień? :o

nie wiem co to takiego?

ja sobie kupiłam białego ale jak kupowałam to małe pączki miał i siadłam z wrażenia jak mi zaczął kwitnąć bo zanim jeszcze na dobre otworzył pączek to spomiędzy białych płatków wysuneła się w soczyście fuksjowym kolorze jakby z wosku zrobiona niteczka taki długi słupek ma a potem się dopiero otworzył paczek no cudnie to wyglądało białe z fuksją :D