Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja sobie kupiłam białego ale jak kupowałam to małe pączki miał i siadłam z wrażenia jak mi zaczął kwitnąć bo zanim jeszcze na dobre otworzył pączek to spomiędzy białych płatków wysuneła się w soczyście fuksjowym kolorze jakby z wosku zrobiona niteczka taki długi słupek ma a potem się dopiero otworzył paczek no cudnie to wyglądało białe z fuksją :D

te białe najbardziej mi się podobają :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór...

Zaległości komentarzowych nie nadrobię, ale melduję, że jestem :D ...

a bóle różniste znam z autopsji :D ... obecnie tricepsy :-?

Pozdrawiam :p

aaaaa.... zapomniałam... grudzień chce mi zakwitnąć :-? ... mam się bać :roll: :-?

jaki grudzień? :o

nie wiem co to takiego?

Wusia rozwiała wątpliwości... właśnie o to mi chodziło :roll: ... mam zwykłego, różowego... też ładny tylko co to ma znaczyć to kwitnienie :-? :roll:

Pogoda nie jest zła :wink: ... bywało gorzej :lol:

Dobry wieczór...

Zaległości komentarzowych nie nadrobię, ale melduję, że jestem :D ...

a bóle różniste znam z autopsji :D ... obecnie tricepsy :-?

Pozdrawiam :p

aaaaa.... zapomniałam... grudzień chce mi zakwitnąć :-? ... mam się bać :roll: :-?

jaki grudzień? :o

nie wiem co to takiego?

Wusia rozwiała wątpliwości... właśnie o to mi chodziło :roll: ... mam zwykłego, różowego... też ładny tylko co to ma znaczyć to kwitnienie :-? :roll:

Pogoda nie jest zła :wink: ... bywało gorzej :lol:

U nas ok.16.00 spadł niesamowity grad, później padał deszcz, ale o 18.00 wypogodziło się ładnie i nawet na spacerze ze znajomymi byliśmy :D

http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png

Tęczowych pisanek,

na stole pyszności,

mokrego dyngusa

i wspaniałych gości.

Niech to będzie czas uroczy,

życzy Magda miłej Wielkanocy.

http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif

wszystkie :cry: :cry: :cry: Abraham ma tylko końcówki pobrązowiałe i już widziałam jeden pączek nieco większy a Aloha bardzo ciemnobrązowa jak pociągnięta lakieram :cry:

Zaczekaj jeszcze :roll:

Ja mam kilka w tym roku takich, które nie dają oznak życia :(

Czekam cierpliwie mimo wszystko :-? Zauważyłam właśnie, że angielki b.dobrze przetrwały tegoroczne mrozy, a zmarzły róże, których bym o to nie podejrzewała :roll: Niestety większość róż w tym roku musiałam ściąć na wys.10cm :( U mnie duże, mroźne wiatry na działce, więc odczuły to mocno. Na 100% nie przeżyły zimy 3 piękne odmiany :cry: Jeszcze nie wszystkie zdołałam odkryć, więc nie wiadomo ile takich ostatecznie będzie. Jutro odkrywam i ścinam ostatnie egzemplarze.