Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzień dobry p. Moniko :roll: Choć wydaje mi się że pani mi nie odpowie .... Ale doctor mówi wszystkim dzień dobry ,Nawet kiedy oni mowią mu fackyou :wink: :wink:

No więc powiedz mi dzień dobry

Wtedy ja ci powiem także też

:roll: :roll: :roll: WESOŁYCH ŚWIĄT

Dzień dobry, doctorku i Wesołych Świąt! :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

Moniu,jeżeli ścięłam swoje róże na wysokość 5 cm, to czy one się odbiją? Były brązowe i zdrewniałe (niektóre). To moje pierwsze róże w życiu, a ja mam wrażenie porażki na samym początku :cry: Zima była wredna i ja pewnie za bardzo zielona w temacie :cry:

Iwuś, spokojnie, odbiją :wink: Moje róże, mimo osłonięcia, zmarzły i niektóre musiałam ściąć niemal do ziemi, a większość na 10cm :( Niestety taka zima była i całe szczęście, że z dużym śniegiem, bo to co pod śniegiem ostało się zielone :wink: Teraz tylko trzeba czekać na ciepłe dni i wszystko odżyje :D

Dziękuję wszystkim za życzenia!

Dla tych, których jeszcze nie odwiedziłam w swoich wątkach oraz dla tych, którzy takowych wątków nie posiadają, zostawiam życzenia tutaj:

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół :D

http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg

Twoje słowa to miód na moje serce :D :D :D . Pawełek mówił to samo (ale żaden z niego ogrodnik) bo ja to juz chciałam je wykopywać i sadzić nowe. :roll: On mnie przekonywał, żebym dała im szanse..., że jeszcze "wczoraj" śnieg leżał a chcę żeby już dziś listki miały :lol: :lol: :lol: Dopiero Ty mnie uspokoiłaś :lol: Dziękuję bardzo :D

Twoje słowa to miód na moje serce :D :D :D . Pawełek mówił to samo (ale żaden z niego ogrodnik) bo ja to juz chciałam je wykopywać i sadzić nowe. :roll: On mnie przekonywał, żebym dała im szanse..., że jeszcze "wczoraj" śnieg leżał a chcę żeby już dziś listki miały :lol: :lol: :lol: Dopiero Ty mnie uspokoiłaś :lol: Dziękuję bardzo :D

Ja jeszcze niegdy takiego pomoru nie miałam, ale wiem, że róża, nawet ścięta do zera potrafi odbić, więc nie martwię się aż tak bardzo :wink: Żal tylko, że mogłyby być już większe, a tymczasem będą musiłay sporo odbudować przez takie cięcie. Plusem jest to, że znacznie wzmocnią system korzeniowy i samą koronę krzewu, która ładnie się zagęści poprzez takie mocne cięcie :D

Monia...

Wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego budowania i meblowania oraz przeprowadzania. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały...

http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg

Życzy Arnika z rodziną :p

Ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Na tę Wielkanoc życzyć Ci wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego.

http://img52.imageshack.us/img52/4540/54104125.gif