Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu jak przy odpowiedzi zaznaczysz w zaawansowanej edycji subskrybcję to potem wystarczy na samej górze po prawej stronie kliknąć ustawienia obok wyloguj się i już bedziesz miała wszystkie tematy w których pisalaś

Mam bieżące tematy, w których pisałam, ale nie mam starych komentów i dzienników, które odwiedzałam :(

Ja nawet swojego dziennika nie umiem odnaleźć. Może go nie ma??

Sure, na pewno gdzieś jest Twój dziennik, tylko odszukanie go zajmie Ci trochę czasu. Wszelkie czynności w nowej odsłonie forum są znacznie bardziej skomplikowane, niż w starej. Przedtem wszystko odbywało się prosty i przystępny sposób, a teraz ... odechciewa się w ogóle pisania :( :(

Trzeba wejść w swój profil i tam od nowa (edytuj sygnatura) powklejać odnośniki . Teraz u mnie gra. I z pozycji profilu widzę wszystkie moje wpisy

Nie mam na to czasu. Dzisiaj mam dłuższą chwilkę, to siadłam na fm, bo i tak już mi się nic nie chce robić w domu (od rana biegam nad przygotowaniami świątecznymi), ale nie na tyle, żeby wszystkim się zająć. Strasznie namotali tymi zmianami.

Wyczekałam... Moniu, przepraszam, że dopiero teraz... Wesołych Świąt Ci życzę.

Grafika, struktura niech sobie będzie inna, oddali avatary to i ludzi idzie poznać, ale... na każdą stronę muszę czekać parę minut. No i te latanie do buziek, nie chce mi się, ale najgorsze zdecydowanie czekanie.

Mam nadzieję, że coś się polepszy, bo tak nie dam rady buuuuuu....

Wyczekałam... Moniu, przepraszam, że dopiero teraz... Wesołych Świąt Ci życzę.

Grafika, struktura niech sobie będzie inna, oddali avatary to i ludzi idzie poznać, ale... na każdą stronę muszę czekać parę minut. No i te latanie do buziek, nie chce mi się, ale najgorsze zdecydowanie czekanie.

Mam nadzieję, że coś się polepszy, bo tak nie dam rady buuuuuu....

Dziękuję za życzenia i wszystkie odwzajemniam, zwłaszcza dla tych, których wciąż nie udało mi się odnaleźć po zmianach wizualizacji forum. Powoli się oswajam, ale mimo wszystko wkurza mnie ta nowa wersja. No i avatar zmieniłam, bo mi tamten zniknął i teraz nie wiem, czy mnie poznajecie? Ważne, że Wasze się pokazały i jakoś lepiej to wszystko od razu wygląda.

Sipatko, buźki są widoczne wtedy, gdy piszesz odpowiedź klikając pod ostatnim postem opcję "Odpowiedz" lub "Odpowiedź z cytatem" - wtedy masz wszystkie buźki pod oknem tekstowym. Jeśli korzystasz z funkcji "szybka odpowiedź", to emotków nie widać. Tak mi się wydaje, że to na tym polega, ale nie wyczaiłam jeszcze wszystkiego. Nie masz czego żałować, bo i tak te emotki są brzydkie :(